torsdag 20. september 2018

Du veit det er kvelden når


De er rare disse pusekattene. Når jeg kommer hjem fra jobb så står de helt og småtripper for å komme seg ut på plenen i sola. Det trenger egentlig ikke være sol heller, så i morgen får de vel en våt fornøyelse tenker jeg,


De er ikke så enkle å ta bilder av ute lenger. De har det alt for travelt og er alt for nysgjerrige på det som skjer rundt dem. De blir stadig modigere for hver dag som de er ute. I kveld var jeg på Sokna og gikk tur igjen. Godt å komme seg ut og ikke minst få skravlet litt igjen. Lurven og Oliver var ivrige i blomsterbedet, nå ja blomsterbed og blomsterbed, det er mest høye kjærr og småbusker. Men på sikt så skal disse buskene blomstre og bli skikkelig lekre på sommeren.


Jeg har vel egentlig mange planer til sommeren. En får jo så mange ideer når en surfer rundt på nettet hos andre mer eller mindre kreative sjeler som blogger om sine ideer og hva de har fått til. Før jeg dro til Sokna for å gå tur i dag så leitet jeg etter et bilde av ungene når de var små. Jeg fant ikke det bildet, men jeg fant utrolig mange andre bilder som var gjemt bort oppå skap og inni boder. Det er ikke lenge siden jeg gjorde en skikkelig skuv i boden, men nå må jeg nok gjøre en skuv til.


En ting er sikkert, skal jeg bli ferdig med alt jeg har lyst til så gjøre både inne og ute så har jeg vel jobb med det det nærmeste året. Etter aktive dager blir det kvelden og jeg må innrømme at jeg synes det er helt greit å ha det stille og rolig om kvelden. Det synes kattungene også. Kveldene her består stort sett av akkurat det samme kveld etter kveld.


Etter et skikkelig ras på kattene så sovner de i hver sin krok eller sammen i en haug.


Jeg har som regel tatt en dusj eller ligget litt i badekaret. Hundene har blitt luftet til kvelds og kattedoen er rein. Enten blir det litt surfing på nettet eller så er det litt tv-titting. I det siste har det blitt litt lesing av bøker også. I går endte det med at jeg bestilte alle tre bøkene i serien om Doppler av Erlend Loe. Den skal leveres 22. september så da dukker den vel opp på onsdag eller så... Ja for Norpost ville jeg vel ikke veddet på når leveringen blir foretatt.


De siste torsdagene har jeg hatt skikkelig fredagsfølelse. Det er ikke noe unntak i dag, skikkelig fredagsfølelse. Men det er vel bare å hoppe i loppekassa og sette vekkeklokka til aktivitet i morgen tidlig også. Regner med at jeg drar rett etter jobb for å hente Merethe, så vi rekker hit før det blir svarte kvelden. Vi må jo innom Rema på veien hjem for å handle inn til helgas fårikål. Passer bra å ha det til middag når det bare er oss to, da vi er de eneste som spiser det i nærmeste bekjentskapskretsen. Jeg synes sau smaker veldig godt jeg, så det er synd Merethe ikke er mer hjemme så vi kunne hatt sau litt oftere.


Kattene er ivrige tv-tittere, særlig om det er noe som leer seg på skjermen. Så program om jordskjelv er yppelig for Daisy. Da er det fult fokus.


Ha en flott kveld og kanskje en helg som ikke består av for fullpakket program. Jeg og Merethe skal kose oss i helga i alle fall!

2 kommentarer:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...