torsdag 13. september 2018

Spesiell eller unik?


Det ser ut til at det har blitt en ny vår her, i alle fall en ny sommer. Veiskråningen blomstrer som aldri før. Om det er alt regnet som har kommet i det siste, eller om det er den tørre sommeren som gjør det vet jeg ikke. Men det er trivelig med noen blomster rundt om til tross for at kalenderen viser at det er høst. 


Det er sprøytet etter at åkeren er tresket, men det ser ikke ut til at det er noen appetitt svekker. Neste helg er det sanking av dyr i skauen så det er trygt å slippe seg løs i elgjakta for jegerne. Dem om det.


I kveld har jeg skikkelig fredagsfølelse. Jeg veit ikke helt hva det kommer av, kanskje at jeg er forholdsvis ajour på jobb som jeg pleier å være på fredager. Siden Patran er borte, så hadde jeg ettermiddagen til disposisjon. Hundene må jo ha tur så på jobb i dag fikk jeg en innskytelse på å sende en melding til ei som jeg gikk mye tur med tidligere.


Etter jobb ble det litt mat før jeg tok med meg Tessy og Hailey til Sokna for å gå en tur med henne i kveld. Men det er sånn når en nesten ikke har snakket sammen på flere år, da holdt det ikke med en liten runde på en times tid,  Det var det uhorvelig mye som hadde skjedd siden sist.


Mye småting, noen store, noen tragiske ting og litt glede. Litt rart det der at alle småtingene som skjer i hverdagen blir store når alt skal oppsummeres i løpet av kort tid. Vi ble i alle fall enige om at det ikke skulle gå så lang tid før vi skulle ut på tur igjen.


Det er vel litt sånn når en har hund, da må man ut på tur uansett vær og lyst til å ut på tur. Vi har hund begge to som trenger tur om dagen, så hvorfor ikke bruke denne turen da til å dele litt hverdagsøyeblikk.


Her er jo mange av mine hverdagsøyeblikk, men det er også et hav av små øyeblikk som jeg ikke lar deg ta del i. Det er så alt for mange blogger som handler om de som har et oppgjør å ta med det offentlige, eller exer eller sykdommer og lidelser. Jeg tenker litt sånn at hvorfor skal du vrenge sjela di i det offentlige, få hundrevis av "gode råd" fra folk som ikke kjenner deg eller veit hvem du er engang?


Du kommer langt med litt selvinnsikt, fokus på det som er viktig og drit litt i hva alle andre synes tror og mener. Om alle levde sitt eget liv og ikke andres...


Spesiell eller unik?


I morgen er det fredag, så dette blir ei lang helg når jeg har fredagsfølelse både i dag og forhåpentligvis i morgen også... Lørdag blir det fjelltur, for da er det spådd solskinn, ja ennå i alle fall... så får det bli som det blir på søndag.

2 kommentarer:

  1. Som vanligt väldigt fina bilder. Springande, lekande hundar med flaxande öron blir jag alltid glad av och höstfärger är också stämningsfullt :) Kul att du kom dig för att ta kontakt med din vän så att både ni och hundarna fick uppdatera er :D
    Vad man skriver om och hur öppen man är måste nog vara upp till var och en. Jag läser det jag gillar och blir det obehagligt av någon anledning så låter jag bli att läsa. Jag fick ett otroligt stöd av bloggvänner när jag mådde dåligt efter min mans död så det kan finnas fördelar med att vara lagom öppen. Men det viktigaste är att vi respekterar varandra och inser att vi alla är olika :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er helt klart en balansegang med hva som er lurt eller ikke. Man må kjenne litt på magefølelsen sin.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...