lørdag 20. oktober 2018

Hvor er Oliver?


Jeg går til tannlegen annet hvert år, og greier meg veldig fint med det. Men i går var altså den store dagen igjen. Jeg synes disse tannlegebesøkene er et stort dyrt mareritt! Neida jeg har ikke hull, jeg har knaptnok tannstein, for jeg inntar ikke verstingene for å få utviklet det.


Den verste tiden er vel til du endelig kommer deg ned i denne tannlegestolen og bildene er tatt. Det er merkelig det der, jeg gruer meg nesten mer til å ta bildene enn til selve pirkingen. Jeg brekker meg så lett, så han kan ikke pirke særlig bakerst i munnen. Så har en jo denne surklemaskinen som stikkes ned under tunga som slett ikke hjelper på akkurat. Tannlegen min er litt småvittig, så når jeg brakk meg for tredje gang og krafset etter sugesaken hans for å få den ut av munnen, så var kommentaren hans: "Nok et misslykket drapsforsøk" Nå ja, greit med litt humor.


Husker du pekeboka fra du var liten, hvor du skulle finne en gutt i stripete genser og topplue blant tusenvis av andre små tegnede mennesker? "Hvor er Willy?" I går fant jeg fram riva når jeg kom hjem fra jobb og da måtte jo Oliver være inærheten... så nå blir det "Hvor er Oliver?" isteden.


Her en dag kom Oliver inn uten halsringen sin. Det ble lett både høyt og lavt ute og inne i uthuset, men den var ikke å finne noen steder. Da har i det minste utløsermekanismen fungert som den skal, så ikke kattungen ble kvalt, i det minste.


Årets invitasjon på jobben for Julebord er blitt sendt ut. Overraskelsen i år er at det er på en torsdag og vi skal på juleshow på Latter i desember. Julebord og torsdag... nå ja da blir det i alle fall tidlig kvelden for å si det sånn. 

2 kommentarer:

  1. Jag undrade just var din EFIT var, men så såg jag din kommentar hos Hanna. Man kan inte minnas alla gånger.
    Skönt att du har årets tandläkarbesök avklarat!

    SvarSlett
  2. Oj, vad högt han klättrar och ner kan han tydligen också ta sig utan problem :) Bra att utlösningsmekanismen på halsbandet fungerade. Det måste kännas tryggt att veta.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...