søndag 14. oktober 2018

Så var det søndag igjen


Det er noen som koser seg litt mer enn andre om kvelden. Når freden senker seg i stua så kommer Lurven sigende og skal ligge inntil eller oppå en eller annen. Han er en forholdsvis varm kropp å få kontakt med, så han går litt på rundgang. 


Det er godt katter ikke snorker, for da hadde de dratt tømmerstokker begge to i kroken der. 


Når Hailey syntes det ble for varmt hoppet hun ned, men Ronja sier ikke neitakk til litt sofakos hun heller. Det setter Lurven pris på slik at han kan sove litt til med pelskledd hodepute. Han passer på at han alltid ligger ytterst på sofaen. Kan være litt plundresamt om han ligger innerst har han erfart.


Jeg skal ikke feire Halloween, men som Merethe så treffende sa det i går... mamma har rekvisitter til alle årstider for hundene. Da må de jo testes på katter også. Oliver var ikke veldig imponert over det innfallet der, men ikke helt umedgjørlig heller.


Lurven gled rett inn i rollen som Batman.


Tok en mellomlanding før han fløy videre.


Med litt trening så gikk det riktig så greit å gå rundt med flaggermusvinger.


Sove med dem var ikke fult så enkelt. De slapp løs igjen når vi skulle spise hjemmelaget pizza før Merethe og Marius dro hjem til Gjelleråsen igjen i ettermiddag. Siden det fortsatt var lyst ble det tur med alle hundene ut til Veme og tilbake. Jammen rakk vi ikke hjem også før mørket kom smygende.


Daisy var ikke særlig imponert over å måtte være med på en slik seanse. Merethe hjalp meg litt ute, så forhåpentlig vis blir det litt Halloween bilder her når den nærmer seg. Men katter er slett ikke så enkle å dandere på bilder som hunder. Men Merethe kunne trøste pusene med at de hadde mange år foran seg med testing og prøving så de kunne bare finne seg i det. Ha en flott kommende uke alle sammen, Blir noen spennende uker framover nå.



4 kommentarer:

  1. Du har verkligen underbara och snälla katter och hundar! Och fladdermöss :-)

    SvarSlett
  2. Så kjekt at dyra koser seg sammen.

    SvarSlett
  3. vilka fina bilder på Lurven och de varma vovvarna. Söta små halloweenkatter men de är nog lyckligare utan sina vingar ;)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...