søndag 11. november 2018

De singles dag


Singles Day startet i studentmiljøet i Kina på begynnelsen av 90-tallet som en motreaksjon til Valentinsdagen, og at samfunnet i stor grad er bygget opp for par. Dagen fikk navnet «de singles dag» på grunn av datoen som består av fire ett-tall.

Opprinnelig var dagen ment å feire og være stolt av å være singel, men likevel er det mange som bruker dagen til å lete etter en potensiell partner. I senere tid har Singles Day blitt til verdens største shoppingdag med store utenlandske netthandelaktører i spissen. En Asiatisk aktør har omsetningsrekorden på Singles Day (fra 2017) med en omsetning på 206 milliarder norske kroner. Vi feirer ikke kun de single, men egentid. Selv om man har kjæreste, er det viktig å sette av tid til seg selv og sine interesser. Om du liker å reise, spille eller gå turer i skogen. Gi gaver til deg selv!
Flere norske butikker kastet seg i 2017 på handledagen og kjørte egne Singles Day-kampanjer med spesielt gode tilbud 11. november. Dette er butikkene som har tilbud på Singles Day i 2018.







1 kommentar:

  1. Det här visst jag ingenting om när jag fick en massa reklammeddelanden om dagen. Jag trodde först att det var direkt riktat till mig och som änka tog jag lite illa upp. Senare förstod jag att det var riktat till alla och att syftet var att sälja så mycket som möjligt. Det gäller att ha koll på alla dagar som handeln utnyttjar :)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...