mandag 5. november 2018

Snøen som kom og gikk


Det er noen dager siden snøen lavet ned, men den forsvant like raskt som den kom. Så nå er det sølete og bare kline igjen. Det regner og er mange varmegrader, så det ser ikke ut som det kommer mer snø de nærmeste ukene i alle fall. Det er synd, for med litt snø så blir det så mye lysere og triveligere ute. For ikke å snakke om så mye reinsligere det blir med de firbeinte som er i hus.


Alle satte pris på dette hvite som kom dalende ned fra himmelen og jeg var veldig glad for at jeg hadde lagt om til vinterdekk noen dager tidligere. Godt med alt som er unnagjort.


Til og med kattungene syntes det var stor stas med snø. Oliver er fortsatt en ivrig fuglejeger i tillegg til mus. Han er blitt ganske vid i området sitt også. Når jeg dro i går så satt han i jordekanten i bunn av bakken. Fult fokus etter mus eller fugler. 


Når han ser noen på gårdsplassen så er det full fart i møte med dem, så han blir løftet opp for litt kos. 


Jeg er glad for at jeg flyttet fuglehusene bort til mamma og pappa i sommer. Da må han i det minste gå et stykke for å sitte på jakt etter de stakkars små. Stolpen under huset er plastbelagt, så han klarer ikke å klatre opp for å ta dem. Så om fuglene holder seg over bakken, så skal det teoretisk gå bra i alle fall.


Etter en lang dag ute på musefangst i snøen så er det godt å kose seg i vogga synes Daisy. Virker som det er favorittplassen hennes når hun kommer inn til kvelds. I dag var jeg innom på Rusta og kjøpte med litt våtfor til dem igjen. Nå er det lenge siden sist de har fått det, så det satte de skikkelig stor pris på. 


Gutta har ennå litt energi igjen når kvelden kommer. 


Ha en flott og spennende uke videre, fire dager til så er det jammen helg igjen...

3 kommentarer:

  1. Så søte katter du har! Mine to er 2 og 5 år, og rett som det er sloss de fortsatt. Katter er herlige dyr. Snøen er helt borte her, men du har rett det blir mye lysere med snø.

    SvarSlett
  2. Det är så fint när snön kommer och har man hundar är det väldigt skönt att slippa torka alla tassar. Inte drar de in lika mycket grus eller jord heller :D
    Det är så roligt att titta på bilderna av alla dina djur. Jag blir alltid glad av dem :)

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!