søndag 25. november 2018

Sovbart soverom


"Vil du være med meg hjem i natt? Skal vi sove i samme seng i natt?"


Jeg må si jeg er veldig fornøyd med min egen innsats på soverommet i helga. Det startet med vasking på fredag, første strøk lørdag og i dag ble det andre strøket. I kveld var det klart for innflytting av møbler og montering av senga, opphenging av gardiner og oppskruing av lampett. 


Nye gardiner har jeg kjøpt tidligere i november, så nå må jeg investere i nytt sengetøy ser jeg. Lurven hadde liten lyst til å forlate rommet, men når jeg satte opp vinduet igjen så var han ikke så vond å be.


Det mangler litt stæsj og litt å henge opp, men jeg tror dette blir knallbra når det er ferdig. Patran hjalp til med litt maling i dag samt montering og bæring av møbler i kveld.


Mellom malingstørk og montering av senga så blei det en pause. Da benyttet jeg anledningen til å vaske bilen. Jeg skulle ha vasket den hele uka, men når jeg kjøpte vaskelappen var det så lang kø utenfor vaskemaskinen. Dermed ble lappen liggende i bilen i påvente av kortere kø en annen dag. Koden holder i en uke, så jeg hadde litt tid på meg regnet jeg med. Neste forsøk så var det jammen enda lenger kø. Før helga var det ikke kø, men da viste det seg at maskinen var sund og trengte service. Lappen gikk ut ved midnatt i dag, så jeg måtte prøve lykken igjen i dag for ikke å tape de pengene for vasken. I dag var det bare to stykker foran meg, så da satte jeg meg til å vente på tur da.


På Hvervenkastet blir det satt opp et utrolig flott juletre hvert eneste år. Det blir montert med lift i november og tatt ned igjen over nyttår. Absolutt verdt et besøk om du er på disse kanter. I morgen skal jeg ikke på jobb, men avspasere. Så neste uke blir kort arbeidsuke for meg. Jeg må bli ferdig med adventskalenderne denne uka, for neste helg er det desember og alle ungene kommer hjem og skal hente kalenderne sine. Da blir det pizza og kos. 

1 kommentar:

  1. Ja, nu kan du vara nöjd med dig själv efter allt jobb med målningen. Och väldigt fint blev det :)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...