mandag 10. desember 2018

14 dager igjen til jul


"Du godeste!" Utbrøt Scrooge. "Det var jo her jeg vokste opp!" De gikk bortover veien, og Scrooge kjente igjen hver port, hver stolpe og hvert tre, helt til de kom til en pensjonatskole. "Her bor det fremdeles en ensom og forlatt gutt" sa gjenferdet. Inne i skoleværelset ble Scrooge forbauset over å oppdage at gutten som satt der, var han selv som barn. Døren gikk opp og en liten pike løp bort til gutten. "Jeg er kommet for å ta deg med hjem, kjære bror. Far har blitt mye snillere enn før!" "Din søster hadde et stort og godt hjerte," sa gjenferdet. "Hun døde i barselseng etter å ha født en sønn som du lovet å ta deg av - din nevø Fred." Scrooge virket urolig til sinns. "Ja visst" sa han kort. Etter å ha forlatt skolen kom de til en by. I de travle gatene var det også jul,



Det var vel i grevens tid jeg tok julebilder, for i dag var det mildvær og vind. All snøen er borte fra buskene og det er kladdete på veien. Kan godt beholde kladdene der altså, for holke vil jeg ikke ha. 


På jobben i dag hadde varmen slått seg av i helga, så der var det boblejakkeføre inne. Da var jeg kjempeglad for at jeg hadde halv dag og kunne dra tidlig. Jeg hadde litt pakking av pastatuber i produksjonen som skal ut på onsdag. Egentlig hadde jeg tenkt å ta det i morgen, men bedre i dag da jeg kunne ta med meg varmeovn og sette meg inn på et mye mindre rom.


Litt spenstig å dele hus med djevelen selv, jeg har aldri sett noen pusekatt med horn i panna tidligere. Men ondskapen selv skal han ikke ha på seg at han er, bare veldig bestemt og selvsikker.


Om dere tror at det er veldig enkelt for meg å få hunder og katter til å posere, til tross for en god del trening med dem, tar feil. Jeg har rimelig mange slike bilder iløpet av en fotoshoot når jeg skal oppnå noe spesielt og ikke bare ta bilder for å ta bilder.


Men om man knipser i riktig øyeblikk så kan det bli riktig fine bilder, selv om de ikke blir som en har tenkt.


Ut med kamera og fang øyeblikket! OM det er perfekt er bare du som kan avgjøre, et bilde som publiseres er bare noe en fotograf kan avgjøre er bra nok til å vises fram. Er det ikke det, blir det slettet. Ha en fortreffelig uke videre! To uker nå så er det julaften og ribba er fortært, pakkene nærmer seg slutten og desserten kan nytes... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...