lørdag 1. desember 2018

23 dager igjen til jul


Når Kenneth og Merethe var små kjøpte jeg en "gammeldags" julekalender med 24 små bøker som ble til en julefortelling. Denne kalenderen tenkte jeg at jeg skulle ta utgangspunkt i når jeg skulle ha en adventskalender her i år. Det er ikke hvert år jeg har tatt fram denne kalenderen, men i år så er det blitt så ryddig rundt her så det ble god plass til den. 


Det var julaften, og Ebenezer Scrooge satt travelt opptatt på det triste kontoret sitt. Ute var det bedrøvelig, blåsende, bitende kaldt. Men Scrooge merket ikke noe til den lave temperaturen, for han bar med seg en kulde i sitt eget hjerte. Ingen tiggere eller barn kom nær ham. Selv førerhundene holdt seg på avstand. Når de så ham komme pleide de å trekke med seg sin blinde herre inn i et portrom.


Dagens juleglede var at alle ungene med partnere kom hjem i kveld på hjemmelaget pizza. Veldig lenge siden alle var samlet sist, tror nesten det måtte vært konfirmasjonen til Patran jeg. De fikk utdelt pakkekalenderne sine, så får jeg se hvor fornøyde de blir etterhvert som de åpner "lukene" sine framover. Jeg skal senke skuldrene i hele desember og lade opp til et ultimat 2019!


Bilde er laget av en japansk nevrolog og viser ditt stress nivå. Om bildet ikke beveger seg er du rolig. Om det beveger seg litt er du litt stresset, men kan slappe av. Om det beveger seg som en karusell, er du veldig stresset og bør tenke på å forandre på ting. 


Ellers i dag så har jeg laget kjempebål og brent masse søppel og drit som har samlet seg iløpet av mange år. Det ble et kjempebål med endel svart røyk, så jeg har nok vært et lite miljøsvin i dag. Fikk et par ideer av noe som jeg fant igjen i garasjen, så får en se hva det blir til i løpet av  året som kommer.

4 kommentarer:

  1. Vilken fin kalender. Jättekul att du har den kvar.
    Jag visste att jag har en inre stress sedan en tid tillbaka och precis det visade bilden här hos dig.

    SvarSlett
  2. Vi har den samme men mangler 23. Kan et ta bilder..så lager vi den kopi.
    Jan Erilk

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...