fredag 21. desember 2018

3 dager igjen til jul


Så fikk han øye på de to tykkfalne herrene som hadde oppsøkt kontoret hans julaften. De kom mot ham på gaten og han stoppet dem og sa: "Jeg vil få gi et bidrag til de fattige" Scrooge lovet dem en solid sum, noe som fikk de snille herrene til å gispe av overraskelse. "Riktig god jul!" utbrøt de. Scooge hadde aldri drømt om at noe kunne gi ham så mye glede. 



På jobb i dag ble det rester etter gårsdagens julelunsj, så da var jeg ikke sulten når jeg kom hjem fra jobb. Da ble det tur med hundene på andre siden langs jernbanen. Tessy haltet litt igjen i dag når jeg kom hjem fra jobb. Hun må ha tråkket på noe, for når jeg tok ut varmen fra hundehuset så hoppet hun og spratt ved siden av meg. Plutselig peip hun og ville ikke tråkke på frambeinet sitt med det første. Det er det samme beinet som hun hadde et sår mellom potene tidligere, så det kan hende hun har gjort det igjen.


Juletreet har flyttet inn, det ble en lite plastikk sak i år, et som ungene har pleid å ha på rommet sitt når de var små. Merkelig nok lar kattungene treet med kuler og lys være i fred, så kanskje jeg skal ta en tur til skogs i morgen og hente ett ekte ett. Det er liksom noe som mangler når granlukta ikke kommer sigende når en nærmer seg treet.


Treet trenger liksom ikke gå helt til taket selv om det er ekte liksom. Kan jo klare meg med et passe høyt et. Med noen lys og kuler på så det ikke blir så stor overgang for kattene, men det lukter nok spennende av et ekte tre iforhold til plastikk som er lageret i boden. Men da må jeg vaske litt golv først så holder det med å vaske jula ut på nyåret. På søndag er det spådd knallsol, så da er det veldig dumt å styre på inne med vaskebøtta. Jeg har jo tross alt fri i elleve dager.


Jeg har batterilys, så jeg trenger ikke ta hensyn til hvor jeg har kontaktene i stua. Egentlig burde jeg hatt det på kjøkkenet, for det er der jeg har best plass til det.


I morgen er det EFIT igjen, så da er det jo greit å drive med litt forskjellig så en har en litt variert dag å dokumentere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...