mandag 7. januar 2019

Gems of my life #2Gemsweeklyphotochallenge 2019 og årets andre ord er krystall. Jeg takker for all omtanken på forrige ukes bilde, og tankene er absolutt lysere nå. Det passet bra med krystall, eller rettere sagt bergkrystaller. Patran er interessert i steiner i alle varianter, så det har blitt noen kjøp av bergkrystaller opp gjennom. Så i dag var det bare en tur på rommet hennes og plukke med seg et lite utvalg for å ta bilder. 

Tenk at slike steiner er grå og triste på yttersiden og så helt unike på innsiden.

Siden Sanna ikke er tilgjengelig på pc på en stund, så får en legge inn linken i kommentarfeltet isteden for på logglisten som pleier å være nederst i innlegget. Man kan jo ikke la være å være med om det er en liten detalj som ikke er der.

12 kommentarer:

 1. Vi har samma tanke om kristaller. :-)

  SvarSlett
 2. Heisann, tenk om vi alle kunne skinne og stråle like mye på innsiden uavhengig vårt ytre. Nydelige er dem der de ligger ;:OD)

  SvarSlett
 3. Tänk vad naturen kan gömma i en sten ... så vackert!

  SvarSlett
 4. Så fina kristaller i dina stenar!

  SvarSlett
 5. Här pratar vi "riktiga" kristaller. Säkert inte många som har sådana vackra pjäser hemma som kan bli perfekta bidrag till "Kristall". Men du var lyckligt lottad där! Vackert!

  SvarSlett
 6. Kristallen den fina, som solen månd skina...
  Vackert!

  SvarSlett
 7. Så fina kristaller, jag har inga alls, men stenar har nog aldrig intresserat mig. Vi har ett mineralmuseum ganska nära här men har aldrig ens gått in där, i brist på intresse. Men dina kristaller är häftiga!

  SvarSlett
 8. Så vackert det är med bergskristall! Jag vet inte om jag sett såna stenar i verkligheten, inte som jag minns i alla fall.

  SvarSlett
 9. Naturen är fantastisk! Vackert!

  SvarSlett
 10. Vilken magiskt vacker kristall, tänk vilken fantastisk planet vi har med all dess vackerhet
  KRAM

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!