mandag 7. januar 2019

”Glad måndag”


Har ukas mandag gitt noe en klan glede seg over da? Jo ved litt ettertanke så har det da det... Årsoppgjøret er over for min del på jobben, nå er regnskapet stengt for 2018 og de andre kan gjøre sin del med rapportering og alt annet som hører med før revisorene kommer på torsdag. Jeg plukket opp Patran på skolen etter jobb, nå skal hun være her til torsdag. Var innom butikken en snartur så vi kunne ha fajitas til middag. Når jeg var ute med hundene på ettermiddagen rakk jeg det før det ble mørkt. Og ikke nok med det, det begynte å snø store filler, så i morgen regner jeg med at det blir skitur etter jobb nede på jordet igjen. 


Endelig tok jeg skapningen på fersk gjerning, nå så jeg hvem av dem som har lagt sin elsk på hårstrikkene mine. 


Det er ikke bare litt pirking i strikkene nei.


Hadde de enda nøyd seg med å rive dem ut av hylla på badet, men nei da, de drar dem hele huset rundt. Til og med ned tar de med strikkene.


Klarer liksom ikke helt å la være om han får litt kjeft engang.


Tipper han tenker "Bare vent til du er på jobb..."

7 kommentarer:

 1. Vad roligt att också DU är med i Glad måndag :-)

  SvarSlett
 2. Haha, Stripa har lagt sin elsk på tannbørstene til Tassen, de derre microfiber-greiene til å tre på fingeren. Borte ble de, men så fant jeg synderen i ferd med å tygge på en. Da skjønte jeg de måtte gjemmes bedre 😅

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er helt utrolig hvordan de klarer å få tak i ting når de setter seg det fore.

   Slett
 3. Den glada måndagen har passerat och nu är det redan en glad onsdag!
  Viken härligt busig katt du har ... härliga bilder!

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!