fredag 11. januar 2019

Livet smiler


Nå er det to dager med åpne muligheter, helg heter det... eller rett og slett hælj! Er ikke det noe en har hver uke da? JO, men noen helger har man planer for, mens andre er helt åpne. Denne helga her har jeg litt planer. Jeg skal ut på tur med fotoapparatet, egne hunder og andres hund. Jeg har bestilt solskinn og flotte turforhold. På søndag må jeg vil finne fram vaskebøtta, så det blir litt triveligere her den kommende uka. 


Jepp nå er det 2019 og livet siger videre. jeg må innrømme at det ikke er så mange mørke skyer i horisonten lenger. Det beviser bare at det går ann å snu hvordan ting føles med riktig fokus av energien en bruker. Din egen innstilling har alt å si på hvordan din egen oppfattelse av hvordan ting egentlig er. 


Savner vel kanskje litt det å strekke seg etter noe for å få ting, gjøre ting eller bare det at det skjer litt. Siden jeg bevist har roet veldig ned de siste månedene så kjenner jeg at nå er det på tide å ta tak igjen. 


Finne noe å strekke seg etter. For som vanlig så er ikke småting nå så satse på veit du, nei skal en satse på noe så er det all inn!


Jeg følger endel blogger og innimellom så kommer jeg over noen gullkorn som gjør at en må tenke litt mer enn om en bare sveiper rundt på nettet. Siden jeg har smugtittet litt i boka for neste ukes liste, som er "rutiner". Når en kommer over noen setninger som en kan drodle litt rundt et slikt tema, så da får en se hvordan det bærer i vei på søndag. 


"Det var et mål at navigere i kaos. Jeg anerkender at livet kan have et kaotisk præg. Jeg vil bare langt hellere skabe orden, end navigere i kaos, og jeg savnede at have mine rutiner i fred." 


Hva tenker du om det? Liker du kaos eller vil du ha rutiner? 4 kommentarer:

 1. Jeg er litt kontrollfreak og liker dermed å ha kontroll. Men bare rutiner blir fort kjedelig. Så foretrekker vel helst litt kaos i kontrollerte former.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg må ha en viss oversikt, er alt bare kaos så merker jeg at jeg blir veldig sliten og ta noen tiltak for å få orden.

   Slett
 2. Næh, tænk at du citerer mig :-)
  Jeg tror faktisk at jeg er enig med Marit som har lagt en kommentar herover. Hele ideen med rutiner for mig er at de giver mig mulighed for at bevæge mig ud over rutinerne :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den setningen var så fin. Litt oversikt må man ha, og rutiner gjør at ting er forutsigbare. Da vet en om en har tid til noe nytt...

   Slett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!