søndag 24. februar 2019

Hverdagspuser


Vinterferie eller ei, jeg skal ikke ha vinterferie. Ser godt at den er over for noen, men den helt store trafikken er det ikke. På ettermiddagen var det endel trafikk når jeg kjørte Patran på jobb. Tok med Hailey og Tessy for en gåtur der. Tessy har fått løpetid, så da er det greit å ikke reklamere for mye rundt her så en får besøk av hannhunder. Trodde vel egentlig at det var ganske fredelig å gå ved Helgelandsmoen, men der var det jammen full kø gitt. 


Statensvegvesen hadde scanneren sin oppe ved Frukthagen til Ringnes som de pleier å ha hver ferie og langhelg. Når vi var på vei tilbake mot byen så var det en som hadde blitt vinket inn til siden og han var hoppende sint. Helt bokstavelig. Smalt i bildøra og sparket til bilen, akkurat som om det var bilens skyld at ikke alt var på stell.


Det var godt og varmt i solskinnet, merkelig denne vinterferien her, minner mer om påskeferie. Hadde det vært tidlig påske så er den ennå en måned for tidlig ute. Lurer litt på om det holder seg, eller det kommer en meter snø i mai. 


Oliver skulle egentlig hatt sin egen blogg. Hadde en hatt tid til å følge han med kamera, så kunne det blitt ganske fyldige innlegg hver kveld.


I det siste har de andre kattene blitt mer "modige" og følger han på noen av oppdagelses rutene hans.


Følg med, følg med så får vi se hva det blir til...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...