onsdag 6. februar 2019

Onsdag


I dag er det onsdag og dette var på lørdag... det har snødd litt etter lørdag også for å si det sånn. Men jeg har ikke vært på jordet etter lørdag, så i morgen skal jeg vabbe meg ut for å ta ett lite mål til. Må passe på før mildværet kommer og snøen synker sammen. 


Med snø så si hver dag så er vel ikke onkel politi særlig begeistret for, men man kan ikke stoppe hver kilometer for å koste bilen bak heller. Jeg er ikke lei snøen jeg, som det virker som alle andre er. Nå har vi fått nok sier dem. Kan godt ta litt til jeg, så lenge jeg slipper regnvær. 


Til og med kattene setter pris å snøen. De står i kø sammen med hundene på morgenen for å komme ut, men det er ikke alltid de rekker å komme inn igjen før jeg må dra på jobb. Da tar Oliver en tur på verandaen til mamma og pappa når han vil inn igjen. Så kommer mamma og låser opp til dem så de kan komme inn for å varme seg og spise mat. Kjekt med hjemmeværende naboer.


Det er tidlig i februar og det kan snø i flere måneder til før det er påske og våren kommer for fult. Jeg vil gå mange mil til på ski før vinteren er over. Tror det er sunt å sette pris på hver årstid jeg. Ville vært et ensomt liv om det kun var sommer eller kun var vinter hele tiden. Variasjon er bra, uansett hva det gjelder i livet. 



2 kommentarer:

  1. Det fine med å bo i Norge er våre 4 årstider. Alle årstidene har sin sjarm, med fordeler og ulemper. Jeg er glad i dem alle og er ikke lei vinteren enda.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...