torsdag 28. mars 2019

Litt halvveis


Noen helhjertet innsats på denne EFIT ble det nok ikke. Når jeg ikke klarer å komme i mål til tross for at jeg har tatt to hele dager til hjelp. Jeg begynte nemlig skikkelig optimistisk på tirsdag morgen. Det holdt noen bilder, så jeg tenkte at jeg skulle fullføre på onsdag. Jo det gikk noen bilder på onsdag også, men så ble det glemt. I kveld hadde jeg virkelig andre planer, så da visste jeg at det ikke ble noen bilder. Så da var det vel like greit å bare få laget innlegget. Det er ikke akkurat kø med innlegg heller i det siste. Så alt er vel bedre enn ikke noe.


Frokost er viktig for å kunne fungere, både i hverdagen og i helgene. Det er ikke lenge jeg skal ha vært våken før jeg trenger litt mat. Når jeg er på jobb så er det veldig viktig å ha med niste. Jeg kjenner det på magen når det nærmer seg lunsj, trenger ikke sjekke klokka da nei.


Patran skal på skolen den andre veien fra Hønefoss enn jeg jobber, så hun blir sluppet av på bussentralen midt i byen. Jeg satte kursen mot jobb for å tjene til livets opphold. Godt en har fleksitid så en kan komme og gå litt som en vil, bare en har timene sine totalt.


Min varierte jobb innebærer også å skrive ut analyse rekvisisjoner og sende vareprøvene til laboratoriet for innholdsanslyse.
  

Det var behov for litt møte snop og litt til lunsjen, så da ble det til at jeg måtte ut å handle.


I kveld kan jeg jo avsløre at det ikke ble den største potten i Vikinglottoen, ikke den nest største heller for den saks skyld.


Det ble litt regnskapsjobbing før det var på tide med litt mat igjen, Føre bankbilag før jeg kunne kjøre purringer. I morgen blir det vel en ny runde med purringer for å være litt ajour i månedavslutningen som  kommer dundrende inn over helga. 


Lunsjen ble tilbragt i bakgården i solskinnet. Det er herlig med solskinn som varmer så en slipper å ha på seg masse klær for å kunne nyte maten ute.


Jeg må innrømme at det raskt blir litt dagdrømming ut av vinduet når det er flott solskinn ute og jeg har flere timer igjen på jobb før jeg kan nyte friheten. Det er helt greit å kunne gå tur etter middag og at sola fremdeles skinner.


Dagen i går var kjempe lang, det ble mye klokketitting før en kunne sette kursen hjemover for å lufte og mate hunder.


Litt snoking før det var på tide å dra.


Jeg og Patran var nemlig bedt på middag hos Merethe og Marius når vi skulle levere sykkelbagen hans. Han drar nemlig på tur til helga, til Portugal for å sykle litt med kompiser. Det endte opp med at vi skulle komme ned igjen når han kom hjem fra tur for å hente sykkelbagen igjen. Når de ikke har så stor plass så er det begrenset med ting en har for oppbevaring. Jeg har jo nok av boder og steder å lagre ting av mer eller mindre vesentlig grad.


Har vel en følelse av at det ikke blir så mange EFIT heretter. Nå er det jo sommer og sol snart. Da må en finne på noe annet enn å glo på en skjerm.

1 kommentar:

  1. Nå fikk jeg lyst på brødskive med banan!
    God helg til dere :)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...