onsdag 13. mars 2019

Om jeg er lykkelig...


Tenk å ha sol når en er ute å går tur etter at en har vært på jobb om dagen og at på til har rukket og både laget og spist middag. Det er en kjempeforskjell fra i dag tidlig. Da våknet jeg nemlig til en halv meter med nysnø. Den var ikke luftig som sist det kom forholdsvis mye snø om natta, men ganske kompakt. Det vil si at det gikk ikke ann å rygge gjennom den som jeg gjorde sist gang.


Det endte opp med at jeg sto fast midt på gårdsplassen, kom hverken fram eller tilbake. Da var det bare å ringe bort til pappa for å vekke han. Lure på om han ville stå opp for å brøyte ned til veien for meg. Han gjorde det og jeg kunne komme meg på jobb. Litt for seint ute, så jeg endte opp med å kjøre Patran til Røyse før jobb. 


Jeg visst det skulle snø i natt, men at det skulle komme så mye hadde jeg ikke forestilt meg. Det ble tur på jentene i dag, Ronja er høyløpsk og Mounty er mer interessert enn han har vært på mange løpetider ovenfor henne. Tessy er på 20 dagen og Hailey på 15, så nå går det bare en eneste vei... og det er mot roligere tider. Over helga er det nok over.


Etter mange varmegrader tidligere på dagen, så ble det litt småkaldt når kuldegradene kom krypende og tåka lå tung. Litt vind i lufta gjorde at det var litt småsurt i kinna. Med både ullgenser og jakke var det slett ikke mer enn sånn passe varmt.


I og med at det kom så mye snø i natt så var det litt begrenset hvor jeg kunne gå. Noen av rundene som ender opp over hengebrua er ikke brøytet en liten bit, så det ble den lange runden i dag. Da var det bare brua som ikke var måket. Det var en som hadde gått der før oss, så vi vabbet oss fram i de samme sporene.


Når vi nærmet oss hjemveien så ble det en trolsk stemning med solnedgang i tåka.


Om jeg er lykkelig... tja mer glad enn på lenge i alle fall. Nyter både hverdagen og helger, kanskje mest helger framover, men alt til sin tid. 


Bare mobilbilder, men de ble slett ikke verst synes jeg. 


Gleder meg til sommeren og solnedgangsbilder. Lange lyse sommerkvelder.


Nyte kvelden...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...