søndag 17. mars 2019

Slaraffenliv


Når en våkner til snø som har bygd seg opp over det åpne soveromsvinduet iløpet av natta, så har en sine tvil om en skal kikke ut av vinduet med det første. Første gangen jeg våknet valgte jeg å ikke kikke ut for klokka var bare sju. Det er alt for tidlig å stå opp en søndag. Ikke at jeg pleier å nyte søndagene så lenge i senga, men litt lenger enn sju er helt greit.


Ved nitiden derimot så ble det lufting av firbeinte og konstatere at det snødde fortsatt og at det hadde kommet en god del iløpet av natta. Tok med litt ved inn igjen før jeg satte meg ned med boka mi. Har ikke så mye igjen nå før den er utlest, så det begynner å bli litt spennende og dra seg til litt.


Ronja har begynt å sette Mounty på plass, så nå går det rette veien. Da er løpetidsstyret over for denne gang og jeg kan puste lettet ut i seks måneder til, før det braker løs igjen. 


Været i dag har ikke bestemt seg om det skal snø eller regne, så da innvilget jeg meg en turløs dag for både meg og de firbeinte. Siden vi av likevel skulle være inne og fyre i ovnen så ble det bading av alle sammen. Da er det bare å kle av seg å være med inn i dusjen. Oliver forvillet seg inn en gang også, men ble lettere fornærmet da Tessy ristet seg over han. 


Når det snør så blir hundene som små unger igjen, da er det full basing og skikkelig snødøyping.


Oliver skal jo være med på alt, så når en ikke skal på tur ut av gårdsplassen så passer det jo at han er med ut. Da skal alt vi går forbi sjekkes ut til minste detalj. Tipper han har hatt den runden der på egenhånd tidligere, men bare later som det er ukjent når han er med oss.


Akkurat nå virker det som om våren er veldig langt borte. En hel måned til påske så det kan snø mye ennå. Kjenner litt på at det egentlig kunne vært greit med smelting i mars isteden for at snøen laver ned i store mengder. Spørs om jeg må måke hundegården i ettermiddag så ikke Ronja valser over gjerdet når jeg er på jobb i morgen.


Djevelpusen har utviklet et grønt og et brunt øye når han begynner å bli voksen, så noe spesielt er det med den katten!


Eget innlagt eller rettere sagt utlagt vann har pusene tilgang på.


Kanskje vannet smaker bedre litt lenger inn i takrenna...


Alt til sin tid sier Hailey, og jeg må si meg enig med henne. Akkurat nå tror jeg det blir noen omprioriteringer i livet mitt en stund, så får vi se hvordan det åker i vei.


Håper naturen bestemmer seg for å prioritere at det skal bli vår også.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...