onsdag 10. april 2019

2 dager til påskeferie


Kom over et innlegg på facebook her om dagen om at en var "full" hele uka. Det startet med mandagen hvor en var Lunefull, så tankefull og i dag er det onsdag så da er jeg gåtefull. Resten av uka forløper seg som forventningsfull, beautyfull, dritafull og skamfull. Lurer på om jeg skal ta den der i påsken jeg?


Noe som er sikkert er at nå har våren kommet for fult. Jeg tok en liten ting på forskudd og smalt til med en bitte liten utgiftspost på noen tusen kroner i går på jobben. Og siden jeg skal være gåtefull i dag så får jeg vente med å si hva det er til jeg får det, eller en annen dag med et annet stikkord. Jeg gleder meg i alle fall og håper ikke det er for godt til å være sant.


Matlysta har kommet tilbake og søvnen er blitt tålig bra også. Med mange fridager i påsken så skal det nok bli noen morgener som ikke starter før sju, for å si det sånn. Kanskje jeg skulle bytte til sommerdekk på bilen i påsken? Ser jo ikke ut til at det skal komme mer snø med det første akkurat.


Tror ikke jeg lager noen påskekrim i år, kjenner jeg mangler bitte litt på fantasien og fotoaktører for å få til noe nytt og kreativt i år. De fleste ideene er jo brukt opp tidligere år. Om du vil kan du lese tidligere Påskekrim HER, men man veit jo aldri, det er noen dager før påsken slår til ennå... Kanskje ikke mord og forsvinninger, men det er jo det som er påske da liksom.


Spørs om jeg får ta meg noen runder med fotoapparatet i påsken i det minste. Nå skjer det jo noe i naturen fra dag til dag, så litt skal jeg da kunne få til med det. I morgen skal jeg til Gjelleråsen igjen og være barnepike for Merethe. Da blir det ikke tur på hundene først, så mamma skal ta seg av luftingen av dem. Jeg må bare en liten tur hjemom etter jobb for å mate dem og forhåpentligvis hente pakke på posten. 


På fredag kveld har jeg tenkt meg på kino, for en liten opplading før ferie som skal nytes...


Det er blitt skikkelig våren på kattene også, jammen er det godt de er kastrert hele bunten. Ellers kunne det blitt litt action her... skikkelig påskekrim,




Om dette påskeværet slår til så skal en ikke klage på at en ikke kan finne på noe i det minste. Jeg har ingen planer om må ting, så jeg skal bare nyte mange fridager etter hverandre uten vekkeklokke og annet mas. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...