søndag 28. april 2019

Sognafarets gutta boys


Søndag og helg, ja også regnvær da... Det er kjedelig med regnvær, men det skal bli bedre i ettermiddag, så da er det bare å drøye turen til regnet gir seg for i dag. Det fine med regner er at det tærer på den vesle snøen som er igjen slik at det blir framkommelig med joggesko alle steder igjen.


På formiddagen ble det en runde rundt Linjevollen igjen, nå er det så si bart hele runden. Bare bitte litt som det ligger snø i veien. Ikke var det særlig klinete heller, så det gikk greit med joggesko. Jeg kjøpte meg jo noen nye, men de er fremdeles litt trange på ene beint. Men et par ganger til som de har vært litt våte tenker jeg at det blir bra.


Lurven er på fluejakt i solveggen. Helt vanvittig masse fluer som har kommet fram i solveggen, så det burde ikke være så vanskelig å få tak i noen for han.


Oliver er litt mer vågal og turnerer rundt i takrenna over garasjen. Han får sikkert tak i noen han også. Han får jo tak i mus, så det burde ikke være så vanskelig å nedlegge ei flue eller to.


Opp eller ned det er ikke så farlig, ikke er det så farlig om det ikke er så tjukke greinene heller. De klorer seg fast og håper på det beste virker det liksom.


Når Merethe og Marius hadde dratt tok jeg med meg Tessy på en liten kjøretur for å se på lamunger. Etterpå dro vi til Røsholmstranda for å tusle en liten tur i vannkanten og vente på solnedgangen. Noe må man jo finne på, om man ikke koser seg så kan en jo prøve å finne noe som er hyggelig å gjøre. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...