fredag 24. mai 2019

Hvit sak elsker vann


Noen ganger trenger man et annet perspektiv på ting enn man vanligvis har...


Jammen på tide at det kom litt regn synes Hailey, så grøftene fikk fylt seg opp igjen med vann. Det går jo ikke ann å gå tur uten at en får bløyta potene litt, gjerne så mye at magen blir våt også.


Godt det er vår i noen uker til så hvitveisen kan strekke seg mot sola for varme. Det er liksom ikke noe jevn varme. Nei ene dagen kan en ha verandadøra oppe til en legger seg, mens en dagen etter må i skjulet for å hente ved slik at en får fyret i ovnen. 


No livnar det i lundar, no lauvast det i lid,
den heile skapning stundar no fram til sumars tid.


Hailey har egentlig ikke tid til å posere, for når en er oppe i havna kan de gå løse. Det er gjerde der og da er det bare å løpe, løpe, løpe som står i fokus. Det har blitt mye turer i bånd i det siste og går vi langs veien så er det bånd også. 


Om det setter inn med skikkelig varme nå, så setter vel hundene igang med skikkelig røyting også. Men enn så lenge så må de bare nyte smeltevannet i bekken for å avkjøle seg når vi er på tur.


En liten ulempe med skautur med de firbeinte er alt blomsterstøvet de drar med seg hjem og ikke minst inn. Greiest om de tørker først og får ristet seg. Da er det ikke fult så mye som blir med inn.


Fordelen med en fotogen gjeng, er at en bare kan peke opp på en stein så spretter de opp og stiller seg klare. De vet at de ikke kommer unna før det er knipset, så da er det bare å få det unnagjort. Mounty, Tessy og Hailey.


Godt de ikke får beskjed om å smile...


Husk at en sak har minst to sider...


Ha en fortreffelig uke videre...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...