tirsdag 21. mai 2019

Tenk å bodd i byen


Innimellom hadde det vært litt kjekt å bodd i byen. Særlig på våren. Da det er søle og pollen hvor enn man snur seg. Kline og gris både for to og firbeinte. Hailey skulle definitivt vært by hund. Det nærmeste hun kom naturen var byens park som ikke hadde dam med fontene i midten. 


Det lyser lang vei at hun har det knallgøy da. Mounty skjønner ikke helt tegninga, men så er ikke han særlig begeistret over skitne poter, eller søle noen steder egentlig.


Kan ikke huske han var sånn når han var valp engang. Nei han har liksom alltid vært en 12 år gammel labrador han. Litt sånn "hva er vitsen med det`a?"


Hailey har vært sånn hele livet, så hun kommer nok til å fortsette med det lenge ennå. Man gir seg jo ikke med slikt om man er blitt to år liksom.


Tipper hun blir helt i ekstase når valpen kommer og hun får en å erte med seg på raptusene sine.  En valp er ikke vanskelig å få med på litt sprell, så det er vel best med litt begrensinger for det regner jeg med. Eller så får jeg en ny Mounty. Jeg håper vel egentlig ikke det heller.


Når hun løper på jordet så har hun alltid passet på å være i grøfta først så hun er våt. Må jo passe på at jorda får festet seg skikkelig må en vite. Det hun ikke tenker på er at hun må være nede til hun tørker etterpå. Det synes hun ikke er noe gøy i det hele tatt. Hun vil aller helst være oppe hele tiden, så hun får med seg alt som skjer.


Det verste er at hun gjør sånn for hver anledning som byr seg, og da lukker hun ørene for alt annet. 


Det går ikke akkurat sakte heller, så hun er nesten langflat i svingene. Det går så jorda spruter til alle kanter. Kan bli spennende å se hvor mye åker som kommer opp der hun har holdt på. Kanskje hun har lagt grunnlaget for en bane hun skal holde ved like hele sommeren.


I evighetens perspektiv er selv stjernene døgnfluer.


Med hagemøblene ute på verandaen, så må jeg også passe på at hun ikke går dit for å hvile litt etter hardkjøret sitt. Da kan en vel nesten kjøpe nye hageputer... for innen det tørker så en får banket de reine så har hun vel hatt en ny runde. 


Ikke sikkert det er like gøy når åkeren har begynt å spire, eller for den saks skyld om det blir bare regn framover. Men hun er jo mer glad i regnvær enn det kattene er. De liker seg veldig dårlig om de så mye skal bli våte på beina. Og våt på beina blir en når det regner.


For å være ærlig så skjønner jeg jo at dette må være knallgøy... men nei jeg skal ikke prøve det nei...


1 kommentar:

  1. Underbart att se hur roligt hon har och att hon har så mycket energi. Det kanske t o m är värt allt besvär att få henne ren bara för att du får skratta åt hennes tokerier :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...