søndag 2. juni 2019

Pusebursdager


Alle pusekattene har passert ett år nå og gått over på voksenfor. Mange netter tilbringes ute i det fri. På morgenen når hundene slippes ut så stiller de opp mannsterke på verandaen for å komme inn til frokost. 


Jeg har registrert med som Mustivenn og da kunne en registrere tre dyr med bursdagsdato. Siden alle er født i mai og premien måtte hentes innen en måned, så rakk jeg alle tre bursdagsgavene samme dagen jeg var innom. Det var godbitpose som var bursdagsgaven, så det ble en av hver smak. Det satte de skikkelig pris på.


Liljekonvallen synger på siste verset, så nå begynner de å bli litt brune i kantene noen av dem.


Jeg begynner bare å nyse av dem om jeg har dem inne, så mamma ender opp med de jeg plukker med meg.


Jeg må innrømme at jeg har litt dager til nedtelling for ferieturen som jeg og Patran skal på i slutten av juni. Jeg har ikke helt bestemt meg for hvilke vei vi skal kjøre til Stavanger, eller om vi bare skal kjøre korteste veien til og suse oss hjemover litt på kryss og tvers. Fikk et flott veitips av Hilde når vi var på tur sist. De har jo vært på mange flotte steder med bobilen sin, så jeg har mange flotte strekker som vi kan kjøre.


Blomstene står i kø på Hawaiirosa som Patran kjøpte for en liten stund siden. Slett ikke verst at vi har klart å holde liv i den så lenge. Den må jo vannes nesten daglig, og det er slett ikke det enkleste å huske på her i huset.


Det er så synd at blomstene blir visne omtrent før de er ferdig utsprunget.


Ha en flott ny arbeidsuke, jeg har 15 arbeidsdager igjen før jeg skal på ferie. Håper det blir litt skikkelig sommertemperaturer framover og litt sol så en kan sole seg litt. Ellers så er det dårlig med feriestemning. Hadde jo vært greit å kunne bade litt når en var på tur også.

1 kommentar:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...