mandag 8. juli 2019

Vanlig kveldstur


En vanlig kveldstur før det er natta ser omtrent sånn ut hos oss. Siden Tessy og Ronja ikke går særlig i sammen så er det enkelte som blir med på begge rundene. Her ser du godt "bjella" som Bella har på halen sin. Jeg vet ikke om den kommer til å holde seg sånn helt til hun blir voksen, men nå som hun er liten så synes den veldig godt.


Bella har blitt så godt mottatt i flokken, gled rett inn fra første kvelden. Oliver var den som først hilste på og Lurven er den som vil ha kos og stryker seg inntil beina hennes når han møter henne både ute og inne.


Oliver valser videre når han har hilst, han er ikke i overkant kosete når han er på tur. Han har nemlig brent seg på å blitt kastet inn noen ganger da, så han gjør ikke den bommerten flere ganger virker det som.


Gleder meg til Bella blir litt større så hun kan være med på runden oppe i havna sammen med de andre.


Men så langt må hun nøye seg med å løpe løs på gårdsplassen med de andre.


Hun storkoser seg hos oss ser det ut til. Men fikk litt vondt i magen en kveld her. Tror hun hadde spist noen gras eller blomster hun ikke helt tålte. For hun kastet opp og ble veldig bløt i magen på kvelden. Da ville hun ikke ha kveldsmaten sin.


Men det hjalp å ligge litt til lading...


Ser ut som hun er lettere misfornøyd med senga si. Den kan se stor ut nå, men jammen tror jeg hun kommer til å vokse inn i den om ikke litt i overkant også.


2 kommentarer:

  1. Vilka charmiga foton, jag vill bara sticka dit nosen och gosa!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hun er helt utrolig skjønn også så medgjørlig og snill. Skikkelig kosebamse.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...