lørdag 31. august 2019

En vakker katastrofe



ISBN 978-82-02-44026-8 på 374 sider.
På overflaten er Abby Abernathy en prektig og ordentlig jente. Hun jobber hardt med studiene, og verken røyker eller drikker. Selv tror Abby at hun har lagt de vonde opplevelsene fra oppveksten bak seg, men da hun ankommer college for å begynne et nytt liv sammen med bestevenninnen treffer hun Travis - Eastern Universitys vandrende one night stand - og alle hennes gode intensjoner settes på prøve.

Travis "mad dog" Maddox - tøff, sexy og dekket av tatoveringer - er akkurat den typen Abby bør holde seg langt unna. Han finansierer studiene ved å sloss på illegale klubber, og har alltid et kobbel med jenter etter seg. Abby lover seg selv at hun aldri skal falle for Travis, og i stedet innleder de et vennskap - ett vennskap som stadig blir dypere og mer intenst...

Faktisk en av de beste bøkene jeg har lest i sommer. Det skjer noe hele tiden og det er de små detaljene som gjør at ting skjærer seg for hovedpersonene hele tiden. Hver gang det ser ut til at nå går det rette veien, så gjør det ikke det. Boka handler om ungdommens turbulente følelsesliv og at livet styres av de små tingene som ingen egentlig tenker over før i etterkant. Litt uventet ending på boka gjør at det er en knallfin bok. Det er liksom ikke en ungdomsbok til tross for at jeg tror den er beregnet som det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...