fredag 23. august 2019

Fosserock 2019


I går morres fikk jeg melding fra Hilde som hadde en billett til overs på kveldens forestilling. Jeg trenger ikke lange planleggingen så jeg takket ja rimelig raskt etter at jeg hadde sett meldingen. Det var ringtrening egentlig, men Hr Yr hadde sagt at det skulle regne til langt ut på ettermiddagen, så da var ikke valget så hardt. Det er endel år siden jeg hadde billetter til Jailhouse rock som det het tidligere og ikke har jeg vært på Gledeshuset heller, så jeg gledet meg til kvelden.


Når ei som går i joggesko uansett hva jeg skal, så er det bare å grave fram støvletter og skopussen når en skal på galeien. For alt en skal oppnå og håper på at skal bli skikkelig bra, så må en legge et bra grunnlag. Grunnlaget er alfa og omega for et bra resultat. Jeg ble plukket opp på gårdsplassen etter at jeg hadde dusjet, først ute i ei overraskende regnskur og seinere i dusjen inne.


Etter en sightseeing runde i byen for at Hilde skulle få utført noen ærender ble det en bedre middag på Canton. Hilde hadde skaffet billetter i sofaen på Gledeshuset, så siden vi var tre var det potensielt plass til to handsome i resten av sofaen. Vi plasserte Åsmund på enden og Hilde i midten. Men for å si det sånn så hadde jeg vel ikke akkurat hellet med meg om jeg satset på handsome fyrer. Lang historie kort, jeg endre opp med en Lady som ikke var født helt som hun skulle. Men liv i dama, det skal hun ha. Skal si deg det var ei som virkelig nøt forestillingen.


Siden Åsmund er gift så gikk det litt skeis med prosjektet mitt i går kveld. Men Åsmund ga meg en ny ide... det er jo bare å sette opp et skilt ved riksvei 7 med pil opp til verandaen min... så skal jeg se de handsomefyrene straumar på. Jeg bør kanskje forholde meg i korthet på skiltet og ikke ramse opp noen flere enn de vesentlige kravene i første omgang. Ellers kjører vel alle videre regner jeg med.


Showet var bedre enn det siste showet jeg så for noen år siden. Gledeshuset var helt greit, men ikke imponerende. Tror vel kanskje jeg skal få meg billetter til neste års forestilling når den tid kommer. Det er jo greit å finne på noe sosialt som ikke involverer  noen med fire bein.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...