torsdag 29. august 2019

Sommeren er over for i år.


Nå er definitivt sommeren over, nå viser kalenderen september og det er årets første høstmåned. Men temperaturen viser 25-26 grader og jeg har vel mine tvil om at sommeren er over egentlig. Så hva har jeg avsluttet årets kalendersommer med da? Ble det som planlagt? Jeg skulle ha The Summer Ever. Selv om jeg til tider kan ha ganske god hukommelse og til tider litt teflon  hukommelse, så har jeg vel hatt en flott sommer. Når det har kommet en regnskur i hytt og pine så er det litt begrenset hva en legger ut på. 


Jeg har vært på ferietur helt til Stavanger, dit skal jeg en gang til, men da skal jeg være siktet solskinn og jeg skal stoppe og gå turer innover på de fjellene vi passerte. Spørs om jeg må dra aleine eller sammen med noen som har samme intensjonen som meg med turen. 


Men sommerens konklusjon er nok at det ikke ble The Summer Ever, så når en plan ikke er gjennomført, så finner en vel bare en ny tid for neste gjennomføring av planen. Men da skipper jeg Sørlandet oppigjen. Tror jeg tar Telemark nedover og kystveien fra Flekkefjord opp til Tananger, Haugesund og fortsetter opp til Smøla og vindmølleparken der. Så blir det Dovre hjemover. Da bruker jeg nok ei uke på runden. Da skal jeg også ha med noen hunder, kan jo ikke gå innover i fjellet uten hund. Jeg investerte jo i telt og liggeunderlag i vår, så da får jeg se om jeg får det ut av posen i det minste til neste sommer. Teltsesongen for i år er over for min del.


1 kommentar:

  1. Går du strikt efter månaderna? Jag går efter temperaturen, så här har jag sommar tills det blir kallt! Den här veckan har verkligen varit underbar med högsommarvärme, jag har njutit för fullt.
    Kram och trevlig helg!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...