onsdag 14. august 2019

Sosialisering i tuppebyen


Det er viktig med sosialisering av små frøkner. Folk er hun vilt begeistret for, men merker hun har blitt litt skeptisk til andre hunder. Da er det greit at vi har meldt oss på både valpekurs og utstillingstrening. 


Folk kom for å hilse på og kose. Denne kvelden var vi så heldige å møte flere stykker som var på tur med hunden sin, så Bella fikk hilse på både voksne små hunder og små store hunder. Spekteret var stort med andre ord.


Runden ble ikke så lang, det trenger den ikke å være for små valper. Hun er ikke mer enn 14 uker ennå, så da må man ta ting i sitt tempo. Hun er veldig interessert i å undersøke ting, går uoppfordret fram for å sjekke ut.


Vi la runden over gårdsplassen på Riddergården, men der var det jammen ganske forfalt blitt med blendetvinduer på flere steder.


Det var nesten bare baksiden som fremdeles hadde et koselig framtreden.


På baksiden gikk vi ned på Glatved bryggeMest for å se hva hun gjorde på bryggekanten i og med at hun har badet endel i sommer.


Bella luffet fram til kanten og tittet ned i elva og kikket litt på måkene. På kvelden var det ikke noen ender der, så det spørs om de hadde svømt for å legge seg til kvelds.


Denne dagen var det ikke noen folk på brygga, men det pleier å være flere som sitter der for å kikke på fuglene eller livet langs elvekanten.


Hun gikk helt utpå kanten for å kikke. Gjorde ingen antydning til å hoppe ut i, det var like greit.


Så satte vi kursen mot bilen igjen, for vi hadde gjort en runde rundt noen kvartaler, det er langt nok for henne ennå.


Noen måker som skreik og hun snudde seg for å se hva det var som låt så stygt. Ja for måker låter ikke pent.


Hun er veldig nysgjerrig.


Tilslutt forsvant de fleste måkene utover elva. Likte seg ikke særlig på brygga til tross for at Bella holdt god avstand til dem. Men det er ikke sikkert alle med hund tar like mye hensyn til fuglene som er elvelangs.


Vi plukket noen flere stolper i dag, så nå begynner det å bli noen etter to runder i områder hvor de finnes. Hele 8 stykker faktisk. Kartene er åpne til 1. november, så jeg har da håp om å rekke noen stolper til før vinteren.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...