lørdag 7. september 2019

Nattens løgner


ISBN 978-82-334-1130-5 på 362 sider. 
Det er ti år siden Alison Smith forlot Dublin. Ti år siden hennes beste venninne,Liz, ble det siste offeret til den beryktede Kanal-morderen. Ti år siden det viste seg at det var hennes kjæreste, Will Hurley, som myrdet Liz og fire andre unge kvinner.

Nå er nok en ung kvinne funnet død i Dublins kanal. Drapsmetoden er den samme som for ti år siden, men denne gangen sitter Will innesperret på rettspsykiatrisk avdeling. Da to irske etterforskerne dukker opp på Alisons dør i Nederland, blir hun innhentet av fortiden, og snart må hun se mannen hun en gang elsket i øynene. For Will Hurley påstår at han har informasjon som kan hjelpe politiet i jakten på morderen. Informasjon han kun vil dele med Alison.

Nok en av de bedre bøkene jeg har lest i sommer. Boka blir veldig raskt ferdig med det som den innleder med på baksiden. Det er veldig greit så en slipper å lure på når det egentlig skal skje noe nytt. Denne boka hopper også fram og tilbake i tid og mellom de to hovedpersonene. Slutten av boka er veldig overraskende og spenningen holder seg gjennom hele boka egentlig. Absolutt verdt å lese om du liker litt spenning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...