mandag 16. september 2019

Nye spisestuestoler


Jeg må si jeg er knallfornøyd med den nye spisestua mi. Takk til Heidi for bordet og Hilde som avså sine stoler så jeg skulle få noe å sitte på rundt bordet. Eller så måtte en stått for å spise julematen i år. Men som pappa sa, da spiser en ikke så mye, så da var det ikke så farlig.


Hadde jeg hatt trehvit bord så kunne jeg bare ha beholdt stolene som de var, men jeg fant ut at det ble penere å male dem litt. Tok en liten melding til Nina på facebook og fikk et par tips. Og vips så hadde jeg store planer. Stoff og stil bidro til nytt setetrekk, og jammen ble det ikke nye stuegardiner også når jeg først var i gang. De har jeg ikke hengt opp, for jeg tenkte jeg skulle vaske litt i kriker og kroker før de ble pakket ut.


Nina foreslo beis, så da ble det beis isteden for maling som jeg hadde kommet til å kjøpt på egenhånd. Men resultatet ble knallfint med beis. 


Mocca heter fargen.


Var ikke mange strøkene før jeg skjønte at dette kom til å bli knallbra resultat.


Stoltrekkene ble røde, så bruker jeg det blå stoffet som duk. Jeg kjøpte blå gardiner, så da blir det stilig med blå duk. Jeg må bare kjøpe meg noen meter silkebånd så jeg får fallet rundt "duken".


Jeg har aldri trukket om møbler tidligere, men med nyanskaffet stiftemaskin og lang erfaring som julegavepakker, så er det utrolig hva man får til.


Jeg spurte om Hilde ville ha igjen stolene sine, men det hadde hun ikke råd til. Så da er det ingen retrett, tilbudet har vært der.


Skulle tro jeg hadde kjøpt dem sammen med bordet, de ble nesten helt like. Bare jeg får bort valpebingen til Bella som står midt i stua, så blir det knallfint hos meg!

1 kommentar:

  1. Vilket jobb du la ner och vad fint det blev! Bordet är supersnyggt och stolarna passar väldigt bra ihop med det :D Nu kan du vara riktigt nöjd.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...