torsdag 17. oktober 2019

Fri utfoldelse på stranda


Endelig var det på tide med litt kos for Bella og Frida igjen. Det var lenge siden de hadde vært på Røsholmstranda og leika litt, tror jammen det er et par måneder siden sist jeg. Da var de nemlig ganske javnstore og hadde på seg langliner.


De leiker så fint sammen, de tar ikke helt av og ikke blir de sinte på hverandre heller. Til tider kan det til og med hende at de samarbeider. 


Vi møttes på ettermiddagen, tuslet bortover stranda for å komme litt unna den vanlige stranda. Da kunne jentene få løpe løse og utfolde seg litt uten at vi måtte være hauker å passe på om det kom noen som ikke likte hunder. Ja det er vel ikke mange som liker å bli løpt forbi av to våte valper som til tider var rimelig fulle av grus og sand? Vi kunne jo ikke akkurat garantere at de ikke ville hoppe og sprette litt i tillegg...


Kan vel ikke si de er fult utlært etter et par kurskvelder, til tross for at de er veldig flinke der.


Det ble bare 250 bilder, så de får komme i bolker etter omgivelsene de er tatt i. Vi dro ikke hjem før solnedgangen, så det ble endel riktig så flotte silhuett bilder også. Solnedganger er jo riktig så lekre da.


Kjersti hadde godsaker i lomma si, så det var full oppmerksomhet på den kanten. Jeg hadde ikke tatt med noen godsaker, de lå bak i bilen så jeg ikke skal glemme dem når jeg er på valpekurset.


Når Kjersti fant ut at hun kunne ha brukt for leggskinner ved utdelingen av godisen, så satt den ikke fult så løst lenger. Kunne ikke annet enn å le når begge kom med full innsats for å være førstmann framme.


Vi slo oss ned på en provisorisk krakk, så kunne småjentene strekke litt på beina på egenhånd. 


Hadde nesten trodd jeg hadde fått med meg ennå mer sand i bilen enn jeg gjorde, så mye hadde falt av mens de løp på vei til bilen igjen.


Frida klar til avgang


Rundt neste års sangthansbål hadde de åtte runder før de ble litt sigene i bakbeina. Tungt å løpe i slik sand.


"Jeg full av grus?... nei nå skjønner jeg ikke hva du mener"


"Bare jeg kommer nærme nok så ser du hvor lekker jeg er"


Bakholdsangrep


Lettere ufin takling av frøken Frida


Så sitter Bella fjellstøtt og er ikke til å rikke på


Hevnen planlegges


Men ikke helt vellykket ved første forsøk


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...