torsdag 21. november 2019

Lader opp til julebord


Så fint det har vært noen få dager nå, med snø og kuldegrader. Men i dag så bøttet regnet ned igjen, og det skal det fortsette med noen dager. Kan ikke si jeg føler for å ha mange varmegrader og regn når det nærmer seg desember og jul. 


Jeg må definitivt ta ibruk neste anledning til å ta julenissebilder med hundene. Siden det er spådd en varm våt vinter, så er det slett ikke sikkert det blir mer snø nærmere jul heller. 


I går kveld når jeg skulle legge meg så var det ingen av kattene som gjorde antydning til å komme på verandaen for å inn for natta. Rundt null grader og oppholdsvær var ideelt for dem også. Her er det så mange steder å gå under tak for å sove, samt at de har egen hule med tepper på verandaen. Så jeg la meg med god samvittighet. Når jeg slapp ut hundene i dag tidlig så tok det ikke mange minuttene før alle tre var på verandaen for å komme inn igjen.


Mamma stusset litt i dag tidlig da hun ikke så noen av kattene ute på gårdsplassen, men hun skjønte hvor de var da hun kom for å tenne opp i ovnen før jeg kom hjem fra jobb. Ingen av dem gjorde mine til å ville ut, så de hadde nok fulgt med på griseværet fra vinduene i dag.  Nå i kveld har de lirket seg ut en liten tur, men det tok ikke lang tid før de var inne igjen til tørk.


Egentlig er det bare Bella som vaser rundt i regnet ute som om det skulle være opphold, hun lar seg ikke merke av å bli dryppende våt. De andre setter pris på å komme inn for å tørke seg etter en runde ute for å lufte seg. De var ganske våte når jeg tok de inn etter jobb også, for de hadde sitti ved gjerdet og ventet på at jeg skulle komme hjem. Ganske dumme egentlig, da de har varme hus de kan ligge i.


Gleder meg litt til helga, for i morgen kveld er det julebord med jobben på Sundvolden hotell med underholdning av


Om disse ikke er all verden, så håper jeg på mye god mat. Jeg liker buffe når en skal spise, da kan en plukke litt av hvert og ikke minst hvor mye en vil og gjerne flere ganger.


På lørdag er det meldt mer regn, så da blir det vel kanskje litt huslige sysler. Men på søndag håper jeg på opphold så Bella og Frida kan få utfolde seg litt igjen. Så langt så ser det nå bra ut på Hr Yr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...