søndag 3. november 2019

Party på Sollihøgda


Bella og Timmy feirer 6 måneders dagen sin på Sollihøgda. To søsken som endte opp i Norge og ikke mer enn en times tid fra hverandre. Klart vi måtte møtes for å se om de kjente hverandre igjen. 


Det er ikke så enkelt å finne et sted hvor valpene kunne få utfolde seg litt i går. Et sted hvor det ikke var hundrevis av andre turgåere og i en avstand som var overkommelig for oss begge.


Vi møttes på parkeringen ved rundkjøringen til Lier, tok dem ut av bilen og de fikk se hverandre. Etter en liten snuserunde så virket det som de begge var helt komfortable for å leike. Vi måtte gå litt oppover veien som ble til en sti som vi fulgte et stykke. Der var det jammen blitt mye høyt gras siden jeg var der sist, men vi kom da opp på en liten slette så vi kunne sleppe dem løse.


Der startet Bella en liten runddans rundt granbuska som hun og Frida gjorde rundt bålet på Røssholmstranda. Timmy var ikke like rask i vendingen så han tok noen snarveier gjennom buska isteden. 


Før han plutselig løp andre veien og møtte Bella isteden.


Vi fant ut at vi skulle gå litt til oppover stien slik at det var mulig å få noen bilder av dem uten masse busker i mellom.


De var ikke vonde å be og la ivei ved siden av oss.


Det var ikke videre enkelt å få de til å sitte ved siden av hverandre for å ta et bra bilde, så det ble kun det ene som ble brukbart. 


Etterhvert begynte de å bli litt småslitne, så da ble tempoet litt roligere. Men desto lengre tunger på dem begge to. Hunder med lange tunger gjør seg lite på bilder de også. 


Det blei en roligere leik med både biting og gnaging.


Nå fikk Bella kjenne hvordan det er å bli biti i ørene som holder på med på de andre hjemme her.


Det virket som de satte stor pris på hverandre den drøye timen de fikk herje på, så dette må vi prøve å få til flere ganger,


De var ganske javne, det var ingen av dem som hadde overtaket hele tiden. Ingen av dem var alltid på toppen eller alltid ett hakk etter.


Han var endel større enn henne, men hun er kanskje ei lita tispe ennå. Men hun blir nok stor nok på sikt hun også tenker jeg.


De rullet litt rundt i lyngen



Koset med hverandre


Spilte underdanig


Men måtte gnage litt på den andre


Godt han ikke satte seg på henne som hun pleier å gjøre med de her hjemme.


Han la seg ved siden av henne isteden


Timmy passe sliten og det var på tide å se om vi fant stien tilbake til bilen. 

1 kommentar:

  1. Jättekul att ni bor så nära att ni kan träffas med hundarna. Bella verkar gå bra ihop med de flesta hundar ni möter och hennes bror kanske är likadan. Jättefina båda två :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...