tirsdag 3. desember 2019

Bare bare


Det er ikke så mange ord som endrer en setnings betydning bare ved at man gir dem en annen plass i ordrekkefølgen. Men «bare» er ett av dem, og i slike sammenhenger er det kun påpasselighet som duger.


Bare spesielle sjøfugler hekker på de vestligste knausene i Nord-Skottland. Spesielle sjøfugler bare hekker på de vestligste knausene i Nord-Skottland. Spesielle sjøfugler hekker bare på de vestligste knausene i Nord-Skottland. Spesielle sjøfugler hekker på bare de vestligste knausene i Nord-Skottland. Spesielle sjøfugler hekker på de vestligste knausene bare i Nord-Skottland.


Det er ikke bare bare, for å si det sånn. Men det er alt for mange som skal bare, før de gjør det de egentlig skal. Jeg er litt sånn, særlig med småting som ikke tar lang tid. Godt med alt som er unnagjort, for å si det sånn. Når en allikevel skal en vei, så er det like greit å ta med noe annet i samme sveiven.


Det er ikke bare bare å se mørkt på alt. Plutselig får du en lys idé og ødelegger hele greia. Selv om livet ikke går helt på skinner, så trenger en da ikke å bli deprimert og innesluttet. Jeg skal innrømme at til tider så har det sett ganske svart ut rundt meg også, men det løser seg alltids. Med litt tålmodighet så kommer det et lyspunkt i dann og vann som man kan nyte så lenge de varer. Så for å endre fokuset litt så kommer noen eksempler.


Det er ikke bare bare å være kreativ. Plutselig har du en haug med løsninger som mangler problemer. Det er ikke bare bare å takle kriser som plutselig ikke kommer likevel. Det er ikke bare bare å tro at du er god nok når alt tyder på at du er langt bedre. Det er ikke bare bare å finne den rette. Men det er jammen ikke bare bare å rette på alle heller. Det er ikke bare bare å komme tilbake når man har drømt seg bort for alltid. Det er ikke bare bare å ha så høy moral at man ikke rekker opp til den. Det er ikke bare bare å holde seg til saken når alle påstår at det ikke er noen sak. Det er ikke bare bare å komme til poenget når en eller annen dust har tatt det. Det er ikke bare bare å ha så skarpe kanter at folk er livredd for at du skal skjerpe deg. Det er ikke bare bare å være på feil sted til feil tid. Men det er en fin plass å treffe likesinnede.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...