fredag 6. desember 2019

Enkelte dager


Noen dager har bitt seg skikkelig godt fatt i minnet ditt. Du husker hva som skjedde til forskjellige klokkeslett, lukter, lyder, smaker og hvem som var rundt deg. Tenk av alle de dagene vi har levd hittil, så er det kun en liten håndfull som du husker spesifikk i detalj. Noen dager husker du fordi det er bursdag eller en annen merkedag, mens andre dager husker du kun på grunn av opplevelsen denne dagen.


Om du skal huske en dag så må det ha skjedd noen spesielt, det trenger ikke være en god ting, eller en dårlig ting, det kan være en trist ting eller en utrolig ting. Hvor langt til bake en husker ting er også forskjellig fra person til person. Noen ganger kan små stikkord få oss til å huske ting vi trodde vi hadde glemt.


Den beste dagen i livet ditt kan bli til en av de verste etterhvert, for du veit at en slik dag kommer aldri mer tilbake. Eller en av de verste dagene i livet kan bli bedre med årene, da minner blekner eller vi setter ting i perspektiv. Da var det ikke sikkert den dagen var så helt ille allikevel. To ting som sjelden blir bra er kjærlighetssorg og dødsfall. 


Det er en grunn til at uttrykket "You made my day" har blitt til. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...