tirsdag 25. juli 2017

Velkommen Hailey


Hailey ble navnet på vesle snuppa, så nå er det bare å trene til hun hører på det. Siden hun kom på lørdag har det blitt tre dammer på golvet, så det er imponerende synes jeg. Problemet kommer når hun er inne og drikker vann, da er det ikke alltid hun rekker å holde seg til hun kommer ut på plenen. Så da har jeg begynt å bære henne ut når hun har vært i vannskåla, da blir det ingen uhell inne. Tar nok ikke så lang tid før hun skjønner at hun må tisse før hun går inn for å drikke vann. 


Feriedag fire er det vel blitt og frokosten inntas på verandaen i flott vær. Det er det som er ferie og kunne nyte lange morgener, koke seg egg og titte litt på nyheter og annet som har skjedd i verden.

* *

Det har vært skikkelig varmt i dag, så det har blitt noen bad på hundene. Grei aktivisering til vi kan gå tur igjen. Mounty var skikkelig på hugget i dag, han hadde greit å få av en ståltråd så han kunne stikke hodet inn til jentene. Strålende fornøyd med arbeidet sitt og skikkelig snurt når jeg stripset fast en kompostgrind over hullet. Et par dager til nå så er det verste over. Tror egentlig det er litt på hell, for i kveld så fikk jeg lurt i han litt mat igjen. Det klarte jeg ikke i går. Da bare spyttet han.


Det ble noen runder på Mounty også i dag. Han trenger virkelig å avkjøle seg for han ligger ikke rolig i hundegården. Det er fram og tilbake langs gjerdet så si hele tiden. Hailey har ikke hilst på Tessy og Lady i dag heller, de er bare opptatt av å ri på hverandre og har ikke tid til noe annet. Så dag er det bedre å vente noen dager til.


Hailey og Ronja har skikkelig funnet tonen og de leiker som bare det når Ronja gidder. Hun er jo tross alt fem år, men er ikke så veldig vanskelig å øle opp til litt aktivitet.


Ronja har jo sånne fristende lange ører som slenger rundt...


Ronja er ikke like enig i at de er til å henge i, men Hailey griper sjansen når den byr seg. Så i kveld er det en ganske sliten cocker som snorker i stolen sin, mens Hailey fortsatt holder stand før det er kvelden. Kosing på fanget er ikke noe alternativ for å si det sånn.


I natt hadde hun sovet hele tiden. Patran var ute med henne ved halv tolv tiden før de gikk for å legge seg. Når jeg tok henne ut før frokost så hadde hun ikke vært ute ennå. Jammen gikk det fort over med nattevåk. Det kan jo komme noen netter innimellom, men erfaringsmessig så er mye gjort når de har sovet gjennom en hel natt.


Etter en sånn økt så blir det en liten dubb. Alltid godt å slappe av for små jenter.


Ronja puster lettet ut og legger seg for å sove hun også.


Roen senker seg noen timer før neste økt.


I dag har det ikke vært noe skautur på dem. Men en runde langs veien bortover jordet har det blitt. Hailey synes grøfta var mest interessant, godt det ikke hadde regnet så det var bare gjørme der. Blir nok det eldoradoet for henne når det blir dårlig vær.


Den rolige lille snuppa som ble plukket opp i Sverige er forandret til en hvit virvelvind halvparten av tiden. Kan bli spennende å ta med denne på jobb neste uke. Forhåpentligvis så sover hun endel av tiden i det minste. Litt aktivisering i lunsjen så går det noen timer til.


Linerleungene er morsomme å løpe etter, de flakser ikke så langt om gangen.


Etter å ha vært med bort til bassenget for å se på at Ronja og Mouty badet på ettermiddagen var det på tide med en ny powernap.


Ha en flott kveld videre...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!