Meg


Jeg har tre voksne unger som har flyttet hjemmefra. Jeg har hunder og katter som selskap. Jeg jobber med økonomi og regnskap på full tid. Jeg har jobbet hos samme firma siden 2008, så da kan man vel si at jeg trives. Jeg bruker bruker fritiden på turer med hunder og fotoapparatet som nærmeste selskap. Innimellom blir også andre med på turer.

hengekøyetur

Om du vil ha turmål så ligger de på høyre siden av bloggen, om du leser den i "nettverson" og ikke i "mobilverson". Jeg har stort sett vært på turer i nærområdet, men har også hatt noen flotte ferieuker med hunder. De siste årene har jeg hatt som mål å dra på nye turer. Jeg har holdt på med de samme stiene i alt for mange år. Men det var før jeg oppdaget nye perler rett i nærheten. De siste årene har det blitt både hytteturer og hengekøyeturer. 

reinsdyr

Hunder har vært en kjær hobby i mange år. Til sammen har jeg hatt 13 valpe kull på flat coated retriever fra 2002 til 2014. Nå trives jeg med å ha hund på hobbybasis. Jeg liker å fotografere, så kamera er stort sett med meg når jeg er på tur. Etter at jeg hadde mus i motorrommet på bilen, anskaffet jeg meg tre katter. Jeg pusler med litt såpekoking og lotionlaging på vinterstid.

såpekoking

I landlige omgivelser har jeg stort sett tilbragt alle mine år. Jeg har tre unger som har flyttet hjemmefra. Nå har det dukket opp barnebarn, så trilleturer blir det noen av. Men vi finner stadig på noe sammen når jeg har noen ideer om ting som kan være gøy. Jeg er ikke fremmed for å gjøre ting helt på egenhånd heller. Noen ganger er det veldig godt å ikke måtte forholde seg til noen. Man kan trygt si at jeg lever singellivets glade dager. 

solnedgang

Huset ligger på en gård med kornproduksjon, men jeg holder meg til blomsterbed og drivhus. På sommeren hender det blir utflukt til et skogsvann for bading, etterpå sitter jeg på verandaen i solnedgangen med ei god bok. Det er trivelig å bo i skaukanten med elva i umiddelbar nærhet. Jeg nyter livet og stortrives i eget selskap. Hele året er det både elg, rådyr, hjort og rev å se når jeg kikker ut av stuevinduet, eller fra verandaen.

elg

I november 2022 dukket det opp et barnebarn. Og jeg er så heldig at jeg får tilbringe tid med henne både sammen med foreldrene og helt på egenhånd.


Jeg liker fjellturer, men kan også trives ellers ute i naturen. Når man er ute hver dag, da er det helt greit å finne nye steder for dagens turmål. Ja om det ikke bare er den daglige lufteturen hundene fortjener. Jeg liker å få målt aktiviteter så da er det kjekt å ha Garmin for å få oversikt. Motivasjon for å registrere forskjellige aktiviteter gjør utslag i "Merker" du får. Tidligere holdt jeg på med Geocaching, men ble lei. Det var små "konger og dronninger" som leiket både politi og røver. Nå holder jeg på med Stolpejakt. Der kan en også oppnå forskjellige nivåer, og man kommer seg ut på tur til nye steder. Fordelen der er at man slipper å leite nevneverdig etter stolpene. De står godt synlige i terrenget, som regel. Her kan du følge med på min Stolpejakt.

1 kommentar:

  1. Ser vi har mange felles interesser. God helg fra meg, Skogfruen🤗

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...