Mine katter


Høsten 2018 flyttet det inn tre katter på Sognafaret. Oliver kom fra dyrebeskyttelsen og er Patran sin egentlig. Han er den som jakter mest, på alt som er så lite at han kan klare å bære det. Ekorn og Hareunger er ikke for stort. Han er med på skautur ved hver minste anledning. 


Daisy er hentet på Liertoppen, hun er inne fra september til april omtrent. Kaldt, snø, regn, vind... ja hun har alltid en unnskyldning for å holde seg inne. Men når hun først er ute er hun en god musejeger.


Som katt og hund sier dem...


Lurven dro jeg til Rakkestad for å hente. Han er den som mjauer mest, han klager på alt han. Han er den som er desidert mest kosete og får aldri nok. Han er ikke borte mer enn et døgn. Han er den som går og leiter etter de andre når de har tatt seg en tur og gjerne blir borte ei natt eller to.


Lurven og Bella er sånne som aldri befinner seg langt unna når jeg holder på ute.


Oliver er like ofte i toppen av et tre som på bakken.


Lurven kan fange mus han også.


Det er mye kos med dyr, og det ser ut til at de setter pris på hverandres selskap også.


 Hjelp til vasking er kjekt

2 kommentarer:

  1. I didn't know you had this page about your cats until you mentioned it in today's post (17th March). It is nice to read a bit more about them. As you know, Oliver is my favourite and he is a lot like Flynn was.

    SvarSlett
  2. We enjoyed meeting your kitties, and we plan to visit them again soon. XOCK, angels Lily Olivia, Mauricio, Misty May, Giulietta & Fiona, Astrid, Lisbeth, Calista Jo, Cooper Murphy, Sawyer, Kizmet, Audrey & Raleigh

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...