onsdag 14. februar 2018

Dagen for omtanke


På morsdagen kom Kenneth med en flott bukett til meg. Den egnet seg godt til litt prøving og feiling for å kanskje få til noen flotte bilder med et lite kreativt innslag. Ispedd gifteringene våre så ble det riktig så kreativ fotografering i går kveld.


Den 14. februar æret romerne Juno, som var dronningen over de romerske gudene. Hun representerte kvinner og ekteskap. I det antikke Roma var dette den offisielle starten på våren. Dagen etter startet Lupercaliafestivalen, som var en fruktbarhetsfeiring av Faunus, den romerske guden for jordbruk, i tillegg til de romerske grunnleggerne Romulus og Remus.


Den sola som skulle glimte til i dag så jeg ingenting til, det var snev av blå himmel når jeg var ute på ski, men det var ikke der sola var. Jeg tenkte Mounty kunne stå i hundegården med Ronja når jeg var nede på jordet med de andre, men det gikk ikke gitt. Han fant raskt ut at om han sto på to bein så rakk han opp på gjerdet og da regnet jeg med at han plutselig var nede på jordet hos løpetispene. Siden Vectran hadde godt av å stå å gå litt i dag, så jeg var sikker på at den virker fortsatt, så havnet de der isteden. Sikkert litt skuffa over at turen kun ble ute på gårdsplassen og ikke til et spennende sted. 


Patran er på kurs i kveld så jeg må hente henne. Egentlig burde jeg hatt vectra'n, men fikk vel merke diesellukta godt nok når jeg hentet henne på skolen etter at den hadde stått på gårdsplassen og varmet seg en stund. Må nok slite med den lukta en stund til all dieselen har brent bort fra motoren. Jeg har nok med snaue to mil til jobben til å begynne med tenker jeg.2 kommentarer:

  1. Sår romantiskt och vackert med blommor och ringar. Hur länge har ni varit tillsammans? Det är inte så lätt att hålla kärleken vid liv, har jag märkt...Men skam den som ger sig! Jo nu efter sista skilsmässan vill jag leva själv med djuren, och jag trivs bra så. Det är skönt att slippa passa på någon annan, men i början var det ovant och lite ensamt. Man må pröve allt!

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi har vært sammen i snart 17 år, vert gift i 14 av dem.

      Slett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!