lørdag 5. august 2017

Små og store kapitler...


Livet består av små og store kapitler, noen blir lukket og glemt, mens andre blir husket for alltid.


Noen øyeblikk er mer verdt enn andre, helst de som er tilfeldige og ikke planlagt...


Det har vært en fuktig dag, men jeg fikk en forholdsvis tørr runde ut til Veme i dag med Mounty, Lady og Tessy. Merket at kondisen til Lady var slett ikke som den var for en liten stund siden. Jeg vet ikke om det er fordi det er en stund siden vi har vært på slik langtur, eller om hun har liten turlyst. For når hun hopper etter tennisballer i bassenget tar hun helt av og har ikke noe problemer med kondisen.


Når vi kom tilbake så ble det tur oppe i havna på Ronja og Hailey med fotoapparatet for å se om vi kunne finne noen vanndråper som hang etter regnværet. Det var ikke så mange, men det hadde tørket såpass at både humler og sommerfugler var ute å strakk på vingene.


Det er mye en liten sjel må rekke over på turen, da gjelder det å ha tempoet oppe.


Blåbær bugner det av i skauen, da blir det matstopp på begge to før vi kommer oss videre.


Ronja plukker selv, men Hailey må hjelpes litt i gang ennå. Går nok ikke lange tiden før hun kommer i siget hun heller regner jeg med.


Begge to går forholdsvis systematisk til verks med plukking. I følge yr skal det bli rimelig vått imorgen også, så de er bare å forvente våt hundetur iløpet av dagen.


Når små virvelvinder lader opp er det veldig godt å ha en "bestevenn" å hvile labben på, så den ikke stikker av. Hun har fått litt bedre tid og kan godt ligge litt på fanget for å kose seg etter at hun har spist nå. Jeg har begynt å gi henne mat tre ganger om dagen, og da spiser hun bedre enn med fire ganger. Nå er hun sulten til hvert måltid. Har prøvd å la vær å bløte maten, men det er heller ikke særlig populært. Så da får vi bløte litt til.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!