torsdag 9. november 2017

Fullmånestemning


I helga var det fullmåne og riktig stemningsfylt til tider. Når kuldegradene kommer krypende og månen lager det nesten som sjølveste dagen. Da er det trivelig å være ute på tur med hundene.


Jeg kunne tenke meg litt snø snart, det er hører jo med til sjeldenhetene at rimet ligger også. Jeg er så lei denne klina som er over alt nå. Hundene ser ikke ut etter å ha vært en liten tur ute. I bånd langs asfalten er ikke så gøy liksom, i alle fall ikke hver eneste dag.


Hailey holder seg aldri til stien når vi er på tur. Har hun mulighet så skal alt sjekkes, absolutt alt. Men hun er flink til å holde følge og følge med hvor vi går. Hun er ikke så komfortabel med å danne baktropp. I januar er vi påmeldt agilitykurs beregnet for valper. Da blir det sosialisering i spøkelsesalderen, som absolutt trengs. Hun er blitt 8 måneder da, så tunnel og slalåm er fine treninger. Mønet og felttrening er også bra for å lære litt kropps kontroll.


Så er det bare å prøve å få en natt med dyp søvn til en forandring. Eller håpe på en natt med koselige drømmer i det minste. 

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig måne! En god anledning att sitta och yla lite. Hoppas matten både får sova och drömma trevliga drömar... Kramis!

    SvarSlett
  2. Ser frostigt kallt ut, sånt som i mitt hus gillas mycket bättre av Kasper än av hans matte. :) Fin bild av månen, hoppas ni fick sova lika gott som vi gjort, även om den iofs trevliga drömmen liksom bara tonade bort. Går knappt alls att minnas längre...

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!