onsdag 15. november 2017

Travle dager


Hva er egentlig travle dager? Er det de dagene du har mye å gjøre som du pleier å gjøre, eller er det de dagene som du får mer å gjøre som du ikke pleier å gjøre? Eller føles det rett og slett travelt fordi du ikke prioriterer godt nok, eller legger ting opp i en logisk rekkefølge?


I går var det pakking av et nytt produkt på jobben, denne gangen skal det være litt mer i boksen. Dette stoffet renner ikke fult så enkelt ned i bøtta som det andre. Men det er litt enklere med dette som pakkes fra små sekker isteden for en stor sekk som "aldri" blir tom.


Jeg har igjen noen kilo før jeg er ferdig med oppdraget da, men jeg er iallefall ferdig med 600 kilos storsekk. 


Etterpå skal de stables i esker, så de holder seg reine og pene.


Trailere som venter på lasting og lossing. Kjekt med god utsikt så en får med seg det som skjer i produksjonen også.


Soloppgang på Nedre Kollsjø'n ble det i dag tidlig etter at jeg hadde slept av Patran på skolen. Hjemme var det åtte kuldegrader, men når vi kom opp hit så var det skikkelig mildt og knapt en eneste grad. Det var før sola var skikkelig oppe til og med.


I går var jeg innom på butikken og handlet inn middager for resten av uka. Det ble både julegrøt som vi hadde til middag i går og ribbe som vi skal ha til helga. Jeg synes det er trivelig med juleemballasje på produkter jeg. Det gjør seg med noen røde sløyfebånd, snøkrystaller og en nissegutt eller nissemor. Jeg skjønner ikke helt hvorfor folk klager på julemaset og alt styret. Det er da hverken mas eller styr. Det blir ikke mer enn du lager det til selv.


Jeg kjøper bare julegaver til de jeg har kontakt med, ikke til hele slekta som kanskje burde få en gave. Men hvorfor skal de ha gave bare fordi vi er i slekt og kun møtes for å utveksle gaver? Nei jeg kjøper til de jeg har lyst til å glede. Sånn der for syns skyld opplegg det er mange år siden jeg brydde meg om, ja om jeg i det heletatt har brydd meg om slikt.


I dag ble det utrolig mange flotte bilder i soloppgangen med både Ronja og Hailey, her er kun en liten smakebit jeg tok med mobilen. Tenkte jeg skulle postet dem på instagram mens jeg var der, men der er det ikke noe signal på telefonen. Jeg hadde trodd det hadde kommet mer snø der enn det det var, men det var nesten mindre enn hjemme.


I ettermiddag er det både utviklingsamtale på skolen for Patran og en time hos Specsavers etterpå. Må jo passe på å gjøre slikt når jeg har fri fra jobb. Om jeg må hjem og hente Patran og ned igjen etter jobb er det ikke så enkelt å få optikertime. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...