torsdag 16. november 2017

Hverdagen... det er det det er mest av


Intet hørt - intet sett?


Når det er vann og en retriever i nærmeste omkrets, ja da må det bli bading.


Sjarmtrollet begynner å bli litt lurvete igjen, så til helga blir det fult bad og klipp av pels og klør på hele bunten. I morgen skal Hailey i ilden på Dogs4All, det blir spennende. Etter PMet så er det 15 goldenvalper som er påmeldt. Egentlig var det julebord på jobben på fredag også, men da hadde jeg allerede meldt på Hailey. Man skipper da ikke en hundeutstilling?


Den ene dagen er det bløtt og vått, den andre dagen er det kuldegrader og rimpynt alle steder i naturen. Plutselig så kommer det en liten dælk med snø, før det blir bart igjen. Godt det er fem og en halv uke til jul. For da bør det være snø. Jeg er glad i snøen, flott med vinter og så så reinslig det blir når en har hunder. Fin trim for dem på skiturer også. Friskt og kald luft, så det blir godt å komme inn for å kose seg til kvelds.


I dag bøtter regnet ned igjen, så alt er vått. Hailey er veldig selvstendig når hun er med andre hunder på tur. Hun går like gjerne først som å dilte etter de andre.


Noe som er litt kjekt med ting en søker etter på nettet, er at annonser blir tilpasset det en søker etter. Særlig på FB dukker det opp mye spennende, så nå begynner jeg å få et forholdsvis "tett program" allerede for starten av 2018. Jeg må si jeg gleder meg til det nye året starter og planer kan settes ut i live.


I motsetning til tidligere år, så er det mange planer som ikke dreier seg om hund. Jeg skal prøve meg på et litt vanlig liv, for å si det sånn. Men utstillingslisten som frister er rimelig lang den også. Dukker sikkert opp mer ettersom datoene nærmer seg, så jeg håper ikke jeg må velge mellom to ting en dato.


Jeg kunne tenke meg en tur til Færøyene også, men det blir nok ikke neste år. Før jeg skal utenlands så må jeg skaffe meg pass. Det har gått ut for mange år siden. Leste et innlegg i Dagsavisen for en stund siden, da var det rundt en halv million nordmenn som ikke har gyldig pass. Det hørtes ut som det var en nasjonal krise omtrent. Men hvorfor skal en skaffe seg pass om en ikke har tenkt seg til utlandet? Den samme artiklen presiserer at det er frivillig å skaffe seg pass i Norge.  


Fortsatt popper kantarellene opp i skauen. Så få som jeg har plukket i år, så er det nok av potensielle sporebærere til neste års sesong.


3 kommentarer:

  1. Ifjol plockade jag också kantareller i november, i år har jag inte letat. Knappt gått i svampskogen sedan älgjakten började i oktober. Den vita valpen är så himla söt så man kunde äta upp den"!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, kanskje det kommer av at den er svensk :)

      Slett
  2. Hoppas du kan förverkliga riktigt många av de planer du har som inte handlar om hund - men det blir nog svårt. :) Dels är de ju många, dels är de så otroligt charmiga. Tror säkert att det kommer att gå väldigt. väldigt bra för Hailey även vid nästa utställning.
    Snön kommer tids nog, för min del får den gärna dröja... Fast Kasper längtar nog.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...