fredag 3. november 2017

Komme hjem


Så ble det fredag kveld igjen, to ubrukte dager til fri benyttelse ligger foran oss. Ingen vekkeklokke, ingen planer, ingen gjøremål...


Mer enn nok å gjøre på jobben, da det er ny måned og nok en månedsavslutning skal i boks. Når en tilbringer så mange timer foran skjermen på jobb, så er det ikke akkurat pc'n som lokker mest på kveldene. 


I og med at Merethe kom hjem alene denne helga, så kom hun med buss. Hailey ble med jentene på kveldsbytur når vi skulle plukke henne opp. Tessy skjønte med en gang at vi skulle hente Merethe, for jeg har satt opp døra inn til rommet hennes i går slik at det skulle bli varmt der. Når vi så dro nedover og parkerte på Gjestegården, før vi tok en liten runde på gangveien.


Når vi kom til busskuret var det bare å sette seg ned for å vente noen minutter, til Oslobussen kom  kjørende.


God sosialisering for Hailey dette selv om hun ikke var aleine. Tessy fortjente jo å være med, så kunne jo likegodt Lady slå følge også.


Endelig kom bussen og Tessy speidet mellom passasjerene for å få øye på Merethe, før Merethe fikk øye på henne.


Hjertelig velkomst skulle alle fått som har vært borte en stund... Nå skal jeg nyte helga, så får vi se om det blir et bilde eller to å vise fram etterhvert. Go'helg!


1 kommentar:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...