fredag 3. august 2012

ÅÅÅÅÅ ting ble ikke som jeg tenkte nei...

Jeg har min runde på nettet for å sjekke sidene til alle de nye vennene mine ute i syberspice, og i dag kom jeg over Grabbarna Boys sin aktivitet. Spor trening! Åhhh det så gøy ut, så jeg sa til Lillian at DET måtte vi gjøre også. Jo da det var slett ikke noen umulighet for at vi kunne prøve det, men det var visst ikke så enkelt i regnvær... og det har jo ikke gjor stort annet i hele MITT liv i alle fall. Men jeg ble lovet at vi skulle prøve før vinteren kommer...

Nå er hun i siget tenkte jeg, så jeg prøvde å ta opp at jeg kunne trenge en slave jeg også. Ja akkutat som Maya har. Men det var IKKE Lillian enig i gitt, så det endte opp med at hun ble sjef og jeg ble slave... hmmm det var ikke akkurat DET jeg hadde trodd da. Så Maya, hvordan fikk du det til? Jeg feilet i allefall.



3 kommentarer:

  1. Jo det ska eg fortelle deg! Det er bare å være meggete når din mor vil nokke, og gjøre akkurat som du vil. Alltid se smashing ut, og sjarmer alle som kommer på besøk (for då blir sikkert din mor mer gla i det). Med andre ord; ei din mor ;-)

    Funker som regel. Hender min slave tar seg litt godt til rette...!

    SvarSlett
    Svar
    1. *gla i deG. Herskens labber på keyboardet ass...

      Slett
    2. hmmm det skal jeg jammen prøve på. Er jeg lur så venter jeg kanskje til dem kommer hjem fra Hellas, for da har dem sikkert savnet meg skikkelig!!!

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...