onsdag 29. august 2012

Skikkelig vått!Åhhh jeg storkoser meg når sjefen har fridagen sin, da er det bare oss firbeinte det dreier seg om hele dagen.    Ja nesten da, for hun må visse vaske bittelitt innimellom også. Men i dag ble det en lang våt tur på oss først før sjefen vasket litt... eh mye! Vi drar visst inn mye grus også legger vi igjen pels på golvet, så det er bitte litt å gjøre sier hun. Skjønner ikke hva hun mener jeg da.


Det gikk ikke mange metrene før jeg var gjennomvåt av dugget som var i lyngen, og ikke minst all mosen som var full av vann. Men det var kjempegøy å kunne løpe kjempefort så det sprutet rundt meg.


Langt der nede svømmer Malin, når jeg blir stor skal jeg svømme som henne jeg også altså! Ser nesten ut som hun er midt på åpne havet!


Førsteinspektøren har opptelling før vi går videre på tur. Det er veldig viktig at gruppa holder sammen når vi er på skautur. Tenk om en av oss skulle bli borte da? Godt jeg har full oversikt altså!


Du må inrøme at jeg tar meg flott ut i mitt rette element da... jeg elsker skauen, for når jeg kommer inn igjen så er det så godt og krype opp i sofaen og snorke skikkelig!


Hadde du giddi å gitt meg en bitte liten dytt i rompa så jeg kommer opp jeg også? Nei jeg kan ikke gå rundt, du ser vel at jeg skal opp akkurat HER.


Egentlig bør jeg døpes om til Dronninga isteden for førsteinspektør, det høres mye bedre ut i alle fall i mine ører. Se det er bare krona som mangler...


Men skal jeg bli Dronning så må jeg lære meg å posere, men det har jeg egentlig ikke tålmodighet til sånn posering da. Det er jo så mye annet å sjekke ut mens sjefen veiver rundt med kamera sitt. I det siste har sjefen blitt mer opptatt av data'n. Nå ser hun etter kjæreste til Happy, for hun skal ha valper til vinteren har sjefen bestemt. Happy kjenner jeg ikke så godt, for hun bor ikke her. Men på mandag skal sjefen hente henne igjen. Da skal jeg leike med henne en ukes tid igjen, før hun drar hjem igjen. Så har du lyst på flatvalper på vårparten må du følge med på hjemmesiden. Det er der sjefen informerer, jeg skal da ikke ha noen små svarte flater på siden min! Nei det får vente til jeg får meg egen kjæreste om noen år.


Alle Dronninger må jo ha egen livvakt. Her i flokken er det jo bare en mann som er brukanes, så herved er Mounty utnevnt til testlivvakt, så får vi se om han takler oppgaven sin. Jeg klarer nok å pønske ut noe lurt for han.


Tessy tror jeg kan bli en flott "kammerpike" har jeg lest at det heter i allefall i eventyrene. Tessy holder seg stort sett i beina mine og blir med når jeg vil leike, så hun egner seg nok bra til den oppgaven tenker jeg. Begynner å få teken på å klatre oppover i hierakiet nå. Nå har jeg både en livvakt, en kammerpike og en sekretær...3 kommentarer:

 1. Helt klart. Vi e dronninger i hver våre dronningriker her i Norge. Eg e dronningen over fjell og fjorder, og du e dronningen over mark og eng. Eg har tropper som beskytter min skjønnhet her borte; Kurt Nilsen, Lars Vaular, Sondre Lerche, Sissel Kyrkjebø, Rune Larsen, Davy Wathne +++. Alle underholder i mitt navn. You see?

  SvarSlett
  Svar
  1. ...du e over skogen også, selvfølgelig!

   Slett
  2. Sukk DU har mange bodyguarder altså! Har ikke en eneste en jeg så har sånn stjernestatus... Oppdrag i løpet av helga er å sjekke ut nærområdet for skikkelige helter sånn som du har...

   Slett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!