lørdag 25. august 2012

Så mange du har'a!


Scott

Sognafarets Opahl of Sahara "Scott" har begynt på valpekurs, det har søsteren Amber også. Alle er godt fornøyd med valpene sine og hverdagen har gått igjenge igjen etter ferien. Amber har fått seg sommerjobb på skolens bibliotek, så hun får skikkelig sosialisering med all ungdommen som er innom for å låne bøker. Med noen naboer som har både Yorkshire-terrier valp og en Drever valp, så er det nok av leikekammerater også.


Scott

 

Jeg er så lei alle som kommenterer at jeg har så mange hunder. Jeg har jo bare seks stykker hjemme her, og to ute på for. Noen synes jo to hunder er alt for mye også. Men skulle jeg kommentert alle som har flere sko enn jeg har. Skal jeg si det samme, for jeg er rimelig sikker på at omtrent alle har flere par sko enn meg. Det vil si jeg har ferre par sko enn jeg har hunder. 

Hva skal du med så mange sko da? Hva bruker du dem til da? Ser ikke forskjell på skoa dine jeg? Er det nødvendig med så mange sko da? Får ikke tid til noe mer enn sko du vel? Blir det ikke skittent inne med så mange sko? Har du alle skoa dine i stua? 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...