torsdag 30. august 2012

Elvebading


Det fine været som er må man ta vare på, så nå er det en av de siste turene ned i elva hvor det er bading som er poengen. Jeg badet ikke i dag da, jeg var bare med som selskapsdame for å se at disse andre fikk vasket seg skikkelig bak ørene.


Ja så klart så slår førsteinspektøren til igjen for å sjekke stranda. De andre må ikke få fliser i potene sine veit du. Jeg er skikkelig omtenksom av meg. Så bare må jeg fortelle noe så jeg ikke glemmer det. I natt lå jeg nede sammen med de andre hundene for første gang. Gjett om det var spennende da, kilte skikkelig i magen det altså!


Blir litt trøtt av sånne nye netter, jeg sa ingen ting for jeg fikk jo ligge i bur ved siden av Mountyen min. Kunne ikke vekke han, så jeg lå og kikket litt rundt meg. Har jo vært nede hver gang jeg skal ut og inn når verandadøra ikke står oppe, så stedet er ikke nytt. Men jeg har jo ikke sovet andre steder enn på soverommet og i stua som jeg har vært siste måneden. Nå er jeg altså blitt så stor at jeg har fått lov å flytte inn på hunderommet for natten. 


I morgen er det fredag så da får jeg være med sjefen på jobb igjen, må jo sjekke ut hva sekretæren har gjort hele uka mens jeg har vært hjemme for å trene på litt alenetid for å bli stor. Det går helt greit i hundegården ved siden av de store hundene, og når det er noen ute hos naboen så tar de en tur bortom meg. Da vanker det kos og klapp da. 


Må innrømme at jeg smågruer meg litt til å vise meg fram på søndag da. Jeg har jo aldri spradet rundt og skal være super skjønn blandt mange fremmede... men jeg er jo supersøt når jeg er med rundt omkring da. Jepp blir jobbtur på meg i morgen, så vi får tatt en snartur innom byen for bytrening før den store dagen på søndag.


Nå som det har regnet så mye i det siste så er elva litt stor for meg å komme meg ut til flaberga helt alene, da hjelper Patran meg med å komme ut dit, så vi kan sole oss. Patran er kjempesnill altså. Når vi hentet henne på skolen i går, så tok sjefen meg ut av bilen mens vi ventet på at hun skulle bli ferdig. Da var jeg den magneten på de andre elevene og noen av lærerene. Jeg fikk beskjed om at jeg godt kunne være med en skoledag, sånn bare for å vise meg fram... 


Så var det på tide å gå oppigjen for å få litt mat. Da er det bare å samle troppene og ikke bli sitemann til matfatet. 


Nå er det natta, nå er det bare å ligge her å sove til det er leggetid nede for oss store hunder!

2 kommentarer:

  1. Det e kjipesen å bli voksen, men eg ser at du ska likevel være gla for at du blir det; valpetennene! De nokke herk. Mye bedre når du får skikkelige hoggtenner som du kan bite sjefen din me om hon e teit ;-) Go elg!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...