fredag 17. august 2012

Skautur med sekretæren


Setareh's Little Bitty "Mina"


Jeg lå og cillan litt på gårdsplassen mens de tok noen bilder av sekretæren før hun skulle dra til sitt nye hjem. Kunne jo ikke la dem drive på helt på egenhånd heller.


Mounty hadde ikke tid til å vente noe særlig, han ville til skogs så da ble sjefen med også. Mina ble bært til vi kom opp til skauen, de små beina hennes orket ikke gå så veldig langt om gangen, men det skal jeg få trenet til etterhvert. For hun må jo på opptreningsleir her hos meg skal hun utvikle seg til en skikkelig sekretær.


Når sekretæren kom seg ned på bakken, så ledet jeg ann innover blant granskogen. Vi fant mange kantareller, det var kjempegøy for da var jeg førstemann og hoppet opp og ned på dem for å fortelle det til sjefen. Hun var ikke særlig blid da, for dem ble i så mange biter etter at jeg hadde fortalt hvor dem var. Hmmm utakk er verdens lønn, trenger ikke si i fra jeg når jeg finner kantareller.


Jeg løp mye fortere enn sekretæren, så jeg måtte sitte og vente på henne flere ganger. Ahhh unger er sååååååååååååå trege altså.


Her er sekretæren sendt ut på sitt første sekretær oppdrag! Må jo sjekke nivået før hun flyttet til Heidi.




3 kommentarer:

  1. Eg ser at du har blitt større i ferien. Ta vare på tiden du har no, for en dag forventer Sjefen din mye mer av deg og pisker deg rundt. Plutselig e det ikkje lov te å stjele og ødelegge ting, og å være skjønn e liksom ikkje nok. Eg forsøkte å stjele en baguette forrige uke, men då skrek monsteret te meg og tok meg i nakken. You see....times will change ;-)

    SvarSlett
  2. Uff da!!! Jeg er såååå glad for at Sjefen hadde funnet deg på nettet før jeg kom til et nytt fremmed land jeg! Du er så utrolig glup og smart og intelligent og kommer med sååååååååååååå mange gode råd til meg. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg jeg altså!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, takk, takk. No smiler mentoren ;-)

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...