tirsdag 19. september 2017

Ute til lunsj


I dag var dage kommet til ny sjekk av øynene til Hailey, hun var med på jobben i dag, for vi hadde time klokka tre. Kragen er det ikke veldig mye igjen av så den har hun på om natta og når hun er alene. 


En liten tissetur rett ved parkerinen når vi kommer om morgenen, så ligger hun i bur på kontoret mitt og sover fram til lunsj. I lunsjen går vi en runde rundt kvartalet.


Runden tar omtrent et kvarter, så det er passe langt for å få gjort fra seg og sjekket hva som har skjedd siden sist vi gikk runden.


Hailey har virkelig godt av å være på tur helt på egenhånd uten de andre firbeinte. Skal en få en selvstendig hund så må man legge ned litt jobb. Særlig når en har flere stykker.


I dag fant hun en trebit som hun bar med seg mesteparten av runden. 


Det er gøy når både arbeidskolleger, dyrlege, dyrepleiere og andre kommenterer hvor utrolig flott temperament det er på henne. Hvor rolig og snill hun er når hun er med på jobb. 


Det er grøftekanter som må inspiseres. 


Det er litt søppel som ligger rundt, men det blir vel sånn når det er mange industribygg med god plass rundt veggene.


Hun er blitt flink til å gå i bånd også, holder seg på venstre siden av meg så si hele tiden nå. Ikke drar hun i båndet heller, men tusler med.


Litt varierende underlag.


Ny pinne ble plukket opp.


Her hadde det nok vært hundeparty, for her hadde hun mye å sjekke ut.


Så var hun klar til å fortsette litt til. Jeg lar henne sjekke ut mer enn jeg vanligvis gjør når vi går tur i og med at hun ligger mye rolig i løpet av dagen.


Hailey er veldig observant, for det står en mann på en lastebil og koster. Han hadde hun veldig lyst til å snakke med, men han viste ingen interesse av å hilse på henne.


Etter en stund så kom vi oss videre.


På vei tilbake så må vi svinge ut på en litt mer trafikkert vei. Det er liksom hovedveien gjennom hele Hensmomen.


Hun er veldig flink til å holde kanten av veien, særlig når det kommer trailere.


Etter et kvarters tid er vi så si tilbake til Vilomix Norway AS.


Tilbake på parkeringa og vi kan se etter døra.


Hun vil veldig gjerne ha med seg barkebiten hun har plukket med seg inn.


Så var det bare å finne riktig kontor for å sove noen timer til. Med drypping av øynene seks ganger om dagen, så blir det noen ganger iløpet av en arbeidsdag også. Dyrlegen var godt fornøyd med hvordan øynene hadde blitt, så nå var det bare å bruke opp øyedråpene og øyesalva. Like greit det isteden for å kaste restene. I morgen har jeg fri, men det hjelper lite når det skal bøtte ned med regnvær i hele morgen. Men vi får se om vi finner på noe avlikevel. Jeg skal iallefall til legen for å fjerne stingene på ankelen ved ni tiden.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!